Socom95 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam. Wczoraj wysłałem ticket z prośbą o promocody za kupioną premke bronz. Dostałem odp hank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us. We are aware of the issue with players not receiving the promo codes from the Promotion. Upon investigation, it appears that you are qualified to receive 1 promo codes for the purchases made. Unfortunately, we are unable to add promo codes into your account. However, please choose your weapon from the following list and we will be able to add it to your account directly for 7 days. XM8 CX4 Storm Kamakazi AW50F Javelin If you are unhappy with the above mentioned weapons, you also have an option of choosing 10,000 dinars for each promo code you qualify for. We sincerely apologize for any inconvenience this may have caused and appreciate your patience and understanding. Should you require any further assistance, please feel free to submit another ticket and we will be happy to assist you. Thank you again for contacting us. We hope you continue to enjoy your experience in War Rock! Regards, i chce dostać CX4 Storm ale nie wiem za bardzo gdzie to mam wysłać i jaka ma być treść. Proszę o pomoc^^ @szybko odpisali. W ciągu ~6/7 godz Odnośnik do komentarza
HardkorowyGracz Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Pisanie ticketów - razor130 http://www.mpcforum.pl/topic/214652-tut-pisanie-tickietow/ Dostaniesz CX storma na 7 dni tylko. Lepiej sobie wziąć aw50f, a cx storma kupic np. na allegro za 5 zł i miec na 30 dni. Ale to już twoja decyzja Edytowane 14 Czerwca 2011 przez HardkorowyGracz Odnośnik do komentarza
Kiddy Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dostałes odpowiedź co sobie możesz wybrac Jeśli aktywowałeś premke gold masz 2 promo itp.. za 400 G1 wydanie masz 1 promo Odnośnik do komentarza
jumpeq1 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Odpisz: Hello, I want to get PromoCode for:(tu wpisujesz co chcesz dostać). Yours. "Niech ryczy z bólu ranny łoś...." Odnośnik do komentarza
Kiddy Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 UP@ Czy ja wiem lepiej napisac dokladnie Hello! I activated np. gold premium for 30 days. I don't received any Promocode. Recently I got a list of items that I could receive. Please add my account: Broń np. AI_AW 7,14 days Yours: Twój nick np . uch4ch4ny Odnośnik do komentarza
jumpeq1 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 UP@ Czy ja wiem lepiej napisac dokladnie Hello! I activated np. gold premium for 30 days. I don't received any Promocode. Recently I got a list of items that I could receive. Please add my account: Broń np. AI_AW 7,14 days Yours: Twój nick np . uch4ch4ny Ja pisałem tak jak jest i wszystko było OK. "Niech ryczy z bólu ranny łoś...." Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi