kfeed222 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 kurka ja mówie nie ogarniam tego ściągnełem to co daliście ale nie wiem jak to zrobić aby działoło dajcie mi jakiś program ściągam--> wypakowywuje--> włączam MINE --> włączam tem program i tworze w tym programie to co chce w mine save game znów wchodze na ten profil co byłem i są ,żeczy które utworzyłem nie chce jakiś komend czy coś ja za głupi jestem aby to ogarnąć musze mieć czarno na białym ... :| Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/372472-program-modcraft-aplikacja-do-instalacji-modow/ Tu masz jak instalować mody. W linkach tam gdzie to ściągnąłeś miałeś instrukcję. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Toomanyitems : 1. Pobierz 2. Wejdź w Uruchom > %appdata% > .minecraft > bin 3. Otwórz za pomocą winrara minecraft.jar 4. Wypakuj do minecraft.jar wszystkie pliki z tommanyitems. 5. Włącz mc. Masz wersję 1.6.6 toomanyitems i mc 1.6.6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfeed222 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 zorobiłem wszystko jak opisałeś z tym bin itp. wżuciłem wszystko mine craft mi się włącza ale nie mam żadnego innego czegoś abym mugł robić żeczy czy coś ? jak uruchomić coś abym mógł tworzyć zeczy? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 up@ Sformułuj pytanie, bo Cię wogóle nie zrozumiałem. I popraw ortografię. Chodzi Ci o tworzenie przedmiotów z modów? Czy o co? //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nacisnij E, i pokaże CI się lista itemów, kliknij na jakiś to go dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfeed222 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nie niesty klikam na zeczy i dupa nic :| Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Grasz na multi czy single? Na multi musisz mieć operatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Operatora na multi dajesz za pomocą /op nick Jeżeli grasz na singlu i nie dasz rady wziąć tych przedmiotów, to źle wgrany mod. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfeed222 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 NA SINGLEEE PLAYERS gram i do tego potrzebuje program kurde no abym mugł robić ietemki albo tlyko wgrywał itemki. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 No to TooManyItems, kolega podał wyżej. Wgrywasz, odpalasz ekwipunek i masz całą listę przedmiotów. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfeed222 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 wgrałem i jaki ekpipunek cąły przedmiot zrobiłem to and? wchodze do gry klikam e i amm tylko swoje żczy jakie miałem wcześniej nie mam innego okna w którym mogę tworzyć itp.:| Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi