O.S.T.R. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Siema. Chcę abyście mi wymyślili jakąś porządną nazwę na serwer Minecraft - Survival to będzie. Chcę coś z końcówką Craft mogą być inne. Serwer na 40slotów! Każdy dostanie + lub - pozdrawiam. WALNIJ + [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wns16 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 LiveCraft Pomogłem Ci? Daj + . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 sCraft , TeCraft, eCraft, Crafterzy //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.T.R. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Możecie podać jakieś inne^^ To jeszcze nie to. WALNIJ + [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Shadowlord Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Crafting City Creeper vs Zombie Giant Server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio :D Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Bear Grylls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.T.R. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wiecie coś zalezy mi wlasnie na krótkiej nazwie, ponieważ głupio wygląda np: CreepervsZombie.pl Pozdrawiam. Kazdy dostaje +/ WALNIJ + [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nobskiller Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 BoomCraft AloneCraft ComeCraft CraftCage Craftserve Craftube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.T.R. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dajcie coś prooo takie orginalne i krótkie :P Wierzę w was. WALNIJ + [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loxigo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 FireCraft AquaCraft SandCraft BioCraft SummerCraft NightCraft GeoCraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSky. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Block'sCraft! pomagam w minecraft Pomagam dla przyjemności nie dla + Dlatego Lepiej kliknij TU i pomóż głodnym Bruno Mars nauczył mnie robić coś dla osoby którą kocham Travis nauczył mnie być hojnym Michael Jackson uczył mnie, aby zawsze kochać ludzi wokół mnie The Script nauczył mnie, jak iść dalej. Eminem nauczył mnie, że życie jest ciężkie ale trzeba brnąć dalej Muzyka nuczy mnie jak żyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.T.R. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 3x nie^^ Zapraszamy następne osoby. :P Przechodzą: wns16 oraz Slayer16 ! WALNIJ + [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeeek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 WTF? Pytasz się każdego a nie MamTalent tu urządzasz Co do nazwy LolCraft N00bCraft WymyślNazwęSamCraft WykalaczkaCraft A tak serio :P MineCraft @Down Zartuje sobie z ciebie, Serwerów na świecie z minecrafta masz ok. 1000, to trudno wymyślić jakąś oryginalną nazwę... Zaraz dam edita i napiszę jakieś nazwy bo oryginalny nie jestem :P Ja nad nazwą mojego servera (HeroCraft) i tak niezbyt oryginalną :P Siedziałem chyba 3H :P Pomyśl trochę, zależy też jakie pluginy - czy będzie na kasę, czy wypada z potworków pieniądze. Czy może prawie w ogóle pluginów nie ma Myśle że większość nazw od codziennych czynności czy przedmiotów się wywodzi Zbieram +siki Spis pluginów na serwer Spis plików serwerowych Zagrajmy w AdventureCraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.T.R. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 UP Chodzi mi o coś normalnego a nie jakieś WykalaczkaCraft itd. A MineCraft - mądry jestes? Ta domena już dawnoooo była zajęta Wymyśl coś dobrego i normalnego :P WALNIJ + [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszir Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 JebCraft ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.T.R. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 normalne? raczej nie.... Dajcie coś fajnego, proszę./ :P WALNIJ + [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loxigo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 TibiaCraft WorldCraft QuickCraft CrazyCraft MadCraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.T.R. Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zapodajcie coś nowego :P To jeszcze nie jest to... WALNIJ + [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achmen Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 PearlCraft? Creeperion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 DieCraft, CarperCraft //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.T.R. Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Wymyślcie mi coś pod survival, coś co by pasowało WALNIJ + [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Shadowlord Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 SurvCraft Survival is only begin. Did you know? Survival SurviCraft CraftSurvival Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario12pl Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 brzeszczotem po zombii Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Block3r Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 PrimaCraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Shadowlord Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 EasyCraft HardCraft ImposibleCraft HeroCraft SureCraft NotEasyCraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.