Night1998 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam z tego co wiem istnieje maszyna do jajek . Niepotrafie jej zbudowac . Na YT szukalem ale nic nieznalazlem wiec prosze o pomoc wyslac Np jakis filmik jak zbudowac SS-y Lub w puktach opisac . Poleci plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Pewnie jest jakiś " mod grinder " na kóry. Ale nigdy takiego czegoś nie widziałem. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wns16 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 O ile wiem ... nie ma czegoś takiego ;d , chyba że jakiś mod . Pomogłem Ci? Daj + . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 up@ Już wspomniał, tak jak ja. Nikt jeszcze " nie wybudował coś takiego ", również nie ma takiego moda. Zamykam, bo nie ma więcej co to mówić. Jeżeli będziesz chciał open, to pisz na pw. Close. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi