Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Co was nabardziej wk*wia na tym forum?

jake345

.  

63 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co was najbardziej wku*wia

• Hejterzy
      11
    • Spamerzy
      6
    • Trolle
      7
    • Administracja (oczywiscie bez obrazy)
      20
    • Frajerzy
      4
    • Dzieci grajacy w metina / tibie (ja nic do nich nie mam xD)
      7
    • Ortografia innych
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@MrOMGWTF

To RMCF nie ma prawa się pomylic? <_<. Tylko x070x ma bota, więc on się nie myli

@top

Ostatnio nic mnie nie wkurza. Nudzą mnie ostatnio tylko najazdy na wszystkich.

Opublikowano

Administracja wiadomo trolle itp. robia sobie poprostu 'jaja' zeby ktos na nich zwracal uwage a Administracja oczywiscie nie wszyscy tylko niektorzy tak spamuja ze szok i sami sie wywyrzszaja zamiast zamknac temat musza jeszcze swoje 3 grosze wtracic i nabic posta ktory zawiera w sobie tyle informacji ze az tyle 'zamykam' ...

to poprostu mnie rozbraja no ale ok

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Team Forum czyli

= x070x = Dziecko jakich mało na dodatek bez życia. Dostałem od niego 4/5 razy blokade na posty moze nie za nic ale za to co pisalem blokad niestety nie powinno byc , naduzywa praw , dudsonowa go broni.

A najbardziej wkurwia mnie to ze do teamu mpc moga dolaczac pojebane dzieci z ktorymi nie raz sie spotykalem i zapewne spotkam. Minimalny wiek aby dolaczyc do teamu to kurwa powinien byc 17/18 lat a nie gowniarze w dziale metin2 daja bledne odpowiedzi a pozniej newbie zapierdalaja i dalej nie wiedza bo moderator na mpc im zle powiedzial. Inaczej zachowuje sie 17 latek a inczej 14 latek wiec nie wiem co te gowniarze w teamie robia ? AA no tak kolegow w realu nie maja to na mpc koxow kurwa poudają.

Wkurwia mnie jeszcze to ze to forum podczas rekrutacji nowych czlonkow wyglada jak swiatynia. Masz 5% ? Spierdalaj nie nadajesz sie. Nie raportujesz ? Spierdalaj nie nadajesz sie ! Lub inne pojebane texty w tym stylu. Przeklinasz ? Spierdalaj nie nadajesz sie.

Uwazanie sie przez moderatorow za '' kogos fajnego '' bo ja nie widze nic fajnego w tym ze dany koles jest pajacem na posylki ktory ma za zadanie czyscic spam i jeszcze mysli ze ta ranga robi z niego kogos : D Masz 150 postow ? Jestes dzieckiem ! A x070x ma 16k postow i on jest dorosly ! I to wlasnie na takiej podstawie oceniani sa userzy mpc.

Bezsensowne nabijanie postow przez dzieciaki moderatorki : d Czyli posty w stylu = Zamykam/Warn/Wyjasnione/Zamykam/Zamykam/Zamykam.

Jak cos mi sie jeszcze przypomni to dopisze : d No chyba ze szybciej mnie ktos zbanuje za prawde Iks De .

Opublikowano

Mnie ci co dyskutują o czymś, o czym nie ma się zielonego pojęcia.

Poprostu wprowadzają ludzi w bład!

Do pisowni nic nie mam nikt sie nie urodzil z Polskim 6+

Do graczy Metina/Tibii tez nic nie mam bo co mozna miec?...

a o Spamerach nie bede nic pisal bo zacznie sie spam

No i ludzie jak @UP z "MakYs na YouTube" (Zero szacunku! Juz to napisalem w jednym z filmikow :P)

Opublikowano

Hejterzy, spamerzy, trolle, ortografia, dzieci grające szczególnie w Metina.

No i trochę to, że jak już ktoś wspomniał, brak demokracji na forum :(

1328997611-U170772.png

Opublikowano

RMCF w szczególności denerwuje. Napisałem mu, że warn bez podstawy, to ten idiota nie odpowiada, udaje, że nie widzi.

Pewnie kolejny ban, tym razem na tydzień. Człowiek człowiekowi równy. Tylko czemu za obrazę zwykłego człowieka administracja się opierdala, a za obraze kogoś z teamu, odrazu na 7 dni leci.

Innym razem.

Opublikowano
Pewnie kolejny ban, tym razem na tydzień. Człowiek człowiekowi równy. Tylko czemu za obrazę zwykłego człowieka administracja się opierdala, a za obraze kogoś z teamu, odrazu na 7 dni leci.

Mam wyjebane !

@top

ludzie od 0-16lat + administracja/rmcf/modzi/kidmodzi.

; )

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Mnie wkurwiaja Globale , do adminow nic nie mam.

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Dzieci grajacy w metina i ortografia innych .

Opublikowano

Hmm.. widzę, że w temacie równo jedziecie po administracji.. Ciekawe tylko czy bez niej bylibyście w stanie cokolwiek napisać?

Otóż nie bo forum by w takim wypadku nie istniało. Mnie osobiście najbardziej wkurza zjawisko zaobserwowane w tym temacie czyli wrzucanie wszystkiego do jednego worka. Ocenianie czegokolwiek bez dogłębniejszego zapoznania się z sytuacją, skłonność do ulegania stereotypom.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

No i ludzie jak @UP z "MakYs na YouTube" (Zero szacunku! Juz to napisalem w jednym z filmikow :P)

Fanatyku Boga FuBu.... Przepraszam ze obrazilem twojego boga ale sobie na to zasluzyl =(( Juz sie wyplakales ? 0 szacunku moge miec do twojej matki ze nie potrafila cie nauczyc/wychowac aby nie oceniac ludzi z gory z ktorymi nie miales do czynienia bo ''0 szacunku '' na pdst. 1 filmiku to choroba ktora podejrzewam ze po kims z rodziny odziedziczyles. Nie znasz mnie a ja ciebie to co pierdolisz farmazony ?

@Topic: Razor@ jezeli o mnie chodzi to moje zarzuty sa tylko i wylacznie do moderatorow nie do aministratorow tzn.mam im do zarzucenia to ze biora gówniarzy do teamu co jest dziwne bo jezeli chca utrzymac poziom i szacunek forum z ludzmi ktorzy cie zbanuja za nic i na dodatek jak napiszesz do kogos to jeszcze ta broni tego ? Nie miales klotni z modkami/adminami bo widze ze masz modka czyli byles chlopcem od tzw. lizania dupki oczywiscie bez obrazy a jezeli nie wiesz co to znaczy miec do czynienia z takimi ludzmi jak x070x ktorzy banuja poprostu za free to nie powinienes sie wypowiadac na ten temat.

Opublikowano

To ja tutaj posłuże się J.Piłsudskim :

"Forum wspaniałe, tylko ludzie ch**e" :)

Temat zamykam - od tego jest odpowiedni dział

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...