ehem... Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam... Mam problem. Mam dobry komputer i kumpel też ma dobry sprzęcik ,ale strasznie nam ścina GTA IV. Kiedyś miałem GTA IV wersje oryginalną i nie było problemu ze ścinaniem. Teraz mamy wersje crackowaną. Czy patche od 1.0.1.0 dp 1.0.7.0 pomogą w poprawieniu jakości gry ?? PS. Komputery spełniają wymagania tej gry. Ściny są takie same na low detalach jaki i na high... Miał ktoś taki problem ? Czekam na odpowiedzi Odnośnik do komentarza
xenex Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 A tak do tematu:Bardzo często patche poprawiają jakość gry, lecz gdy wprowadzają masę dodatków mogą występować bugi lub obniżenie wydajności gry.Albo zainstaluj antyvira (chwilowo) albo jakiegoś anti-malvare) Oddajcie minusy! Odnośnik do komentarza
VioiD Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Poprawiają! Wgraj najnowszy path a zobaczysz różnice. Mój komp przy 1.0.7.0 włączał gre/mape 3 razy szybciej niż przed pathowaniem. Odnośnik do komentarza
ehem... Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 apropo 1.0.7.0... bo gram wlasnie chyba na 1.0.2.0 bo cracka nie bylo bodajze na nowsze wersje ,a ten 7.0 jakoos dziwnie sie instaluje o ile w ogole to pobralem co trze... ten 1.0.7.0 to jest to update title i title update czy co za syf ja pobralem ? @edit i ogolnie to jeszcze mam problem z 10 misja ,ale pewnie nikt nie pomoze bo najprawdopodobniej to crack ,albo path :/ Odnośnik do komentarza
LQS666 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Co to za komputer dokładnie? EMPTY :C Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi