Skocz do zawartości

[GTA:SAMP][Reklama]PolishRPG.net[Pl][VPS]

pemo444

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Bez nadziejmy serwer, myślałem ze pogram na nim dłużej ale wystarczyło że pograłem 15 min. Wychodzę sobie ze szpitala a tu odrazu jeden podjeżdża za motorku i pyta się mnie czy sprzedam dragi, później drugi pod samym komisariatem przy dwóch policjantach pyta czy mam jakieś narkotyki. Wystarczy że przeszedłem się jeszcze ulica od komisariatu w lewo(ulica z pasem zieleni), ciągle u graczy widać sprint bądź bh, cywile biegają z bronią , oraz byłem świadkiem strzelaniny. Tam dopiero jaja się działy, terminatorów w ch*j, policja jak wjechała to wszystko co było na drodze pokosiła(latarnie). Moim zdaniem to kolejny serwer który stoi aby stać, zero ogarniania ze strony Administaracji, tak jakby straciła nad serwerem kontrole. Aby ten serwer stał się przyjemny dla gracza Administracja musi dużo naprawić, ale wymieniać już nie będę bo szkoda mi czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [GTA:SAMP][Reklama]PolishRPG.net[Pl][VPS]   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...