Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:SAMP][Reklama]PolishRPG.net[Pl][VPS]

pemo444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś mnie pamięta , miałem nick Crezer

PS: Pozdrawiam i polecam serwer.

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

Ludzi jest na akurat. Będzie więcej ludzi, będzie inne miasto . My jesteśmy orginalni bo Fort Carson mieliśmy jako 1. A nie LS jak 3/4 serwerów...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć jestem tutaj nowy i chciałbym sobie pograć na tym serverku jakie mam GTA ściągnąć i jak wejść z góry thx za pomoc

Opublikowano

Jest dużo ludzi ok 60-70 osób. Może wpisałeś nasz skradziony adres polishrpg.pl ? Prawodłowy do polishrpg.NET

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chętnie zagram u was, tylko zawsze zadawałem sobie pytanie czym różni się RPG od Rp ?

Serwer ładnie zapowiedziany, mam nadzieję, że poziom jest też wysoki.

bez linków

Opublikowano

Co ty robisz człowieku przecież napisałem tutaj przed chwilą, proszę moderatora o karę dla tego usera nabija sobie bezczelnie posty.

bez linków

Opublikowano

Bez nadziejmy serwer, myślałem ze pogram na nim dłużej ale wystarczyło że pograłem 15 min. Wychodzę sobie ze szpitala a tu odrazu jeden podjeżdża za motorku i pyta się mnie czy sprzedam dragi, później drugi pod samym komisariatem przy dwóch policjantach pyta czy mam jakieś narkotyki. Wystarczy że przeszedłem się jeszcze ulica od komisariatu w lewo(ulica z pasem zieleni), ciągle u graczy widać sprint bądź bh, cywile biegają z bronią , oraz byłem świadkiem strzelaniny. Tam dopiero jaja się działy, terminatorów w ch*j, policja jak wjechała to wszystko co było na drodze pokosiła(latarnie). Moim zdaniem to kolejny serwer który stoi aby stać, zero ogarniania ze strony Administaracji, tak jakby straciła nad serwerem kontrole. Aby ten serwer stał się przyjemny dla gracza Administracja musi dużo naprawić, ale wymieniać już nie będę bo szkoda mi czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...