Raaapido Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam. Mam problem z zagospodarowaniem terenu obok świątyni ( styl grecki ). Powód brak pomysłu / weny twórczej Satelita (czerwony kwadrat ) : Screen normalny : Wymiary wolnego terenu jakieś 40x40 klocków. Jeżeli macie jakieś pomysły co mogło by powstać w tym miejscu to prosze odp. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Hotel z pokojami, basenem. Lub aquapark. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewka181 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 zbuduj maly cmentazyk kolo swiatyni Raaapido 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raaapido Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) O aquaparku myślałem, ale wydaje mi sie że nie starczy miesjca / musial bym powiększyć teren pod zabudowe . Edytowane 13 Czerwca 2011 przez Raaapido Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Na caly teren da rade, piwnica - szatnie, sauna, na gorze ogormny basen, zjezdzalnie , i pozneij do gory skocznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zrób dużą piramidę z sand stone. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TCQ Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Ja w tym miejscu postawił bym np. wieżowiec, lub ogrody, które urozmaiciłyby "ubogi" pustynny teren. Raaapido 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Bądź farmę kaktusową, w kaktusie. (tak wiem, CTSG to robił, nic nie mówcie). //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raaapido Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Cmentarz lub ogrody, jutro zadecyduje i dokończe Ps. Wiem, że nie jest symetryczne :P bo nie mialo takie być Edytowane 13 Czerwca 2011 przez Raaapido Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi