Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]MineMania s3 [1.6!] [24/7] [Dedyk] [NO-WL] [MIX]

DeX3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak moja opinia o serwerze nie wypada za dobrze.

1.Mianowicie dostaje się bany za np kopanie piasku obok miasta.

2.HeadAdmin sprzedaje moderatorów chcecie dowodów macie je:

To przedstawia moje podanie aby frajer się nabrał:

http://imageshack.us/photo/my-images/713/sprzedawczyk1.png/

A to to drugi screen jak już z nim rozmawiam o posadzie patrzcie co napisałem że mogę dać kasę dopiero za miesiąc :) i odpowiedz widać ^.^

http://imageshack.us/photo/my-images/864/sprzedawczyk2.png/

3. Są lagi na serwie że ledwo co się mapa generuje

4. Kolega testował jak szybko dostanie bana za xray uzbierał 9 stacków diamentów rozdał je a bana i tak nie dostał (Haha).

A więc pod sumując:

-Lagi hmm lagi opisze tylko proste słowo O-M-G

-Bany za hacki nie bo poco banować za hacki nie? lepiej olać serwer i sprzedawać moderatorów i zamknąć :)

-Admin zero kultury klnie na chacie mimo iż sam tego zabronił -.-

-Admin nie pomaga gracza tzn pewien pan spytał go "czy można wydobyć kilofem z kamienia złoto?" pewnie nowy gracz a odpowiedz od Dex3r: "Kurwa jak nie umiesz grać to wypierdalaj z serva" GZ :)

-Na coboida/działkę czekamy od 6h do nie wiem 4 dni? widziałem taki przypadek ...

Nie polecam wam grać lepiej zagrać sobie na s1 gdzie moderator za swą posadę nie płaci zawsze któryś z nich jest online i są pracowici coboida ja dostałem w niecałe 3 minuty.Nie ma tam lagów.

Podsumuje go.

Co Dex3r nie miałeś w ręce kasy? Twoi starzy to mambalasy którzy cie zrobili dla kasy to naprawdę wielka kpina bo grasz tylko w Minecrafta i metina :)

2w4gxes.jpg

Opublikowano

1. Bany za kopanie piasku obok miasta? Nikt nigdy za coś takiego bana nie dostał.

2. Napisałeś jakieś głupie podanie 15latka, który chce wpłacić 120zł na serwer. Nie zgodziłem się na to, ani trochę (zgodziłem się? GDIZE KURWA?) i napisałem do niego na skype żeby zobaczyć czy to serio jest taki idiota na jakiego wygląda. Jak widać z jego screena nic mu tam nie obiecałem, tylko on nawijał cały czas o tych modach i admach. Wkurzył mnie tylko tymi dziwkami to mu napisałem że ja żadnej kasy dla siebie nie biore... Na forum od razu odpisałem że nie spełnia wymagań wiekowych (min. 16 lat) i że ta składka jest podejrzana - podanie odrzucone.

http://img810.imageshack.us/img810/5286/mojareakcja.png

3. Lagi były na serwerze i mam nadzieję że zostaly na zawsze usunięte.

4. Co to ma być? Uzbierał 4 stacki diamentów.. jasne... przecież są takie lagi że nie da rady grać? A poza tym jak sam napisałeś przecież tutaj każdy za free bana dostaje, bo ja lubie jak nikt nie gra na moim serwerze... Widać tutaj również twój poziom intelektualny (i twoich kolegów). Ten punkt, jak i inne, są wyssane z palca.

-Admin nie pomaga gracza tzn pewien pan spytał go "czy można wydobyć kilofem z kamienia złoto?" pewnie nowy gracz a odpowiedz od Dex3r: "Kurwa jak nie umiesz grać to wypierdalaj z serva" GZ

Ta a w tamtej bajce były smoki? Na wszystko masz dowody a na to nie masz? Eh...

-Na coboida/działkę czekamy od 6h do nie wiem 4 dni? widziałem taki przypadek ...

Jeszcze nikt się na to nie skarżył. Tak samo wymyślone jak inne historie. Przy respie (2 kroki od ciebie) jest tabliczka "Na kanale globalnym piszemy /g TEKST", a jak się pisze na lokalnym to się nie dziwić że się działki nie dostaje...

Co Dex3r nie miałeś w ręce kasy? Twoi starzy to mambalasy którzy cie zrobili dla kasy to naprawdę wielka kpina bo grasz tylko w Minecrafta i metina

Na serwer wydałem własną kasę i wszystkie przelewy idą BEZPOŚREDNIO na konto właściciela serwerowni. Nie wiem niby jakim cudem miałbym za to kase nabijać, no ale dobra...

Drugie zdanie po raz kolejny pokazuje nam twój jakże wysoki poziom intelektualny. Brak słów

PODSUMOWUJĄC:

Matesh chciał się zemścić na mnie, gdyż grał cały czas na xrayu (kilka dni) ale w końcu ktoś go przyłapał i dostał bana. No cóż... Teraz żal mu tyłek ściska.

A ty, czytelniku, uwierzysz komu będziesz chciał. Jak wejdziesz na serwer to zobaczysz jaka panuje atmosfera, czy się długo czeka na cuba, jak jest ze "sprzedawaniem modów" etc. chyba że uwierzysz temu desperatowi, który nic nikomu nie udowonił.

PS.

Zobaczcie sobie inne posty i tematy tego użytkownika ;)

Piszę programy na zlecenie, "tematyka" dowolna ;)

GG: 386303

Opublikowano

Panie koksu dopisałeś to dopiero po rozmówce na skype nie przed ;) więc nie kozacz tu pan ^.^ Tak na konto właściciela idą pieniądze all? ale ty możesz powiedzieć że kupujesz u niego tylko na 1 miecha resztę ci musi oddać. Więc dzieciaku nie kłam sam siebie bo jesteś śmieszny ludzie widzicie jak on się w tym swoim poście broni? a wiecie dlaczego bo to nie ogarnięte i nie wychowane dziecko i to co napisałem to szczera prawda no niestety jesteś tak głupi że nabrałeś się na taką banalna (pułapkę na debila który chce tylko kasę) Nic wcześniej nie pisałeś o ograniczeniu wiekowym 16lat pierw pisałeś o kasie a nie o tym czy np coś potrafię czy nie ;p Więc schowaj się łapczywa ślamazaro ośmieszasz tylko minemanie!

Opisze wam serwery minemani:

s1 - Według mnie najlepszy serwer

s2 - Nie grałem ale z opowieści wynika że też jest fajny

s3 - Suck

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Proponuję udać się do szkoły. Nic więcej nie piszę bo to nie ma najmniejszego sensu.

Opublikowano

Ja też nie wypowiadam się na twój temat masz coś do mnie to masz skype zapraszam a jeśli jakoś inaczej chcesz rozwiązać ten problem to adres ci mogę podać bo tacy ludzie jak ty to kozaczki przez neta :) i pewnie będziesz mnie straszyć że mi wpierdolisz ^.^

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Kiedy serwer bedzie on? Mowiles ze przerwa techniczna zakonczy sie przed godz 22 a jest juz kilkadziesiat minut po 22 prubuje wbic i co wyskakuje mi conection refused.

Opublikowano

Pozwól że ja ci odpowiem pisałem wcześniej że on serwer ma w dupie tylko patrzy na to aby zarobić na moderatorach :)

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Przerwa techniczna zakończyła się grubo przed 22, lecz po kilku godzinach grania lagi dalej nas nawiedziły. Dzisiaj dalej trwają pracę na serwerze, więcej info na forum.

Opublikowano

Mapka została naprawiona, serwer znowu ON!

Opublikowano

Witam!

Tak wiec sam już nie wiem co mam powiedzieć na temat serwera. Pełno dzieci po 12lat jedyny admin ogarniety ale nawet do niego mam uwagi, nie porazdzi z taka ilościa dzieci, po 1h gry odechciało mi się grać z tego względu nawet nie próbuje nic z tym zrobić:

dzieci.png

dzeici2.png

dizeci3.png

Po 10min AFK byłem zamórowany 5 warstwami drewna i kamienia co tylko pogarsza opinie serwera.

To tylko pozostawia wiele do życzenia dopóki WL nie bedzie ON to takich dzieci coraz wiecej. Co do czego miałem być Modem na tym serwie oczywiście za pewną cenę. I podobno Admin potrzebuje modow do pomocy jakoś tego nie widać nawet napisać nie umie. Napisałem żeby dał OPa to napisał cytuje: "czemu niby mialbym Ci dac opa" była umowa i dotrzymuje słowa jak gadam że zapłace to tak będzie. Bo ja jak bym osobiście potrzebował kogoś do pomocy to dałbym mu tego OPa i później można zapłacić ale z tego co ja widzę to tylko Admin potrzebuje kasy na utrzymanie serwa ;)

Pozdrawiam i przemyślenia zostawiam wam. A jeżeli szukacie naprawdę ogarniętego serwa polecam wam serwery z WhiteList ON

-Ushio.png
Opublikowano

AHAHHAHAH Spalili ci domek bo nie miałeś cuba!!! <facepalm>

Jeśli myślisz że ktoś oprócz mnie ma na tym serwerze OP-a to się grubo mylisz <facepalm>

Jeśli myślisz że na "normalnych" serwerach modzi dostają opa to jesteś w błędzie <facepalm>

Jak nie chciałeś być modem bo "z tego co ja widzę to tylko Admin potrzebuje kasy na utrzymanie serwa" to po co składałeś podanie na moda? <facepalm>

Ortografia... <facepalm>

Opublikowano

Powiem ci tak młodziak to możesz być ty bo nie mam 15 lat tylko o wiele więcej ;) A tylko wypowiadam się na temat serwa a że tobie to nie pasuje to nie moja sprawa bo o cuba się prosiłem dobre 30 min i go nie dostałem. Przeczytaj jeszcze raz mój post tam jest napisane że ty potrzebujesz pomocy i szukasz modów a wcale tak nie jest bo potrzebujesz kasy ;) Też twoje wyzywanie na gg pozostawia do życzenia. Poprostu nie polecam serwa takie jest moje zdanie nie musisz się z nim zgadzać mam na to wyjebane kolego ;)

-Ushio.png
Opublikowano

Sami widzicie drodzy gracze minecraft :)

Dex3r to jest dziecko z wrodzonym pierdolcem mózgu chce tylko kasę i co najlepsze gdy nie kupisz vipa nie masz zdania na serwie :)

Lecz gdy mu powiemy np że damy mu 20zł ale po jakiś dwóch trzech dniach że jednak nie mamy pieniędzy to zaczyna wyzywać typu:

"Ty biedaku"

"Ty kurwo miałeś zapłacić i co?"

"A bana chcesz?"

Wiem to na przykładzie znajomej Admin cipeczek wie dobrze o kogo chodzi :)

Tak jak wspominałem wyżej jest to czysta prawda ;)

Admin ma w dupie graczy bo gdyby za akceptował dwa podania z tych dwudziestu to by nie było tyle dzieci ...

no tak jak mówiłem potwierdza się czekanie na działkę czekałeś tylko 30 minut wiesz jak to mało na tym serwie to norma jest gdzieś 7h-4dni -.-

więc jeszcze raz gorąco polecam s1.minemania.pl wszystko odbywa się ekspresowo jest dużo modów więc ogarniają sprawę. Oraz polecam wam s2.minemania.pl oczywiście to jest trudny serwer roleplay/survi każdy może robić coś innego np jakaś tam klasa postaci nie może stawiać danego sześcianu jest to dla graczy którzy lubią wspólnie pograć np w 3,4 z kolegami lub poznać ich na serwerze :)

2w4gxes.jpg

Opublikowano

@Up grałeś chociaż chwile?

Serwer to syf? Drugiego dnia serwera były zajęte 70 slotów, lagi są czasami off ostatnio jest dużo przez złego vps'a. Nie długo wszystko będzie dobrze. Dzieci neo: on, off po tym jak wyszedłeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...