norbox Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Pobrałem dziś nowego Mineshaftera bo nie mogłem włączyć gry bo pisało że jest nowa wersja więc pobrałem i ta nowa wersja się nie włancza... pomoże ktoś? Minecraft Odkrywca Wolfer:Lubie pieski:P Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siewka181 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 a masz minecrafta pod te wersję ? moze zaktualizuj lub reinstal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbox Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 mam 1.6.6 dziś mineshafter wyszedł więc nie wiem jaka jest inna wersja Minecraft Odkrywca Wolfer:Lubie pieski:P Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofa Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Pobrane pliczki (Mineshafter-proxy.exe oraz Mineshafter-proxy.jar) wrzuć na pulpit i odpal plik Mineshafter-proxy.exe Potem zamknij okienko. Powinno ci na pulpicie pokazać kilka plików,tzn będą takie: (Mineshafter-proxy.exe, Mineshafter-proxy.jar, Minecraft_modified.jar, Minecraft.jar) wrzuć je wszystkie do głównego folderu z minecraftem, normalnie tak gdzie wrzucasz mineshaftera i powinno ci od tego momentu wszystko działać @Edit Z racji tego, że na 100% podałem poprawną odpowiedź temacik zamykam dr124 1 |<|®Krzysztofa®|>| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi