Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Ogółem o Hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam parę pytań odnośnie programu Hamachi, ponieważ jestem w tych sprawach ciemny i chciałbym się dowiedziec. Proszę o nie wyzwanie mnie itd. ;D

1. Gdy dodaje siec, wpisuje id i hasło klikam na dołącz. Wszystko niby gra tylko,że gdy klikam na dołącz, nic się nie dzieje. Wciąż mam to okno z dodawaniem sieci. Co jest ?

filmik :

http://www.youtube.com/watch?v=soSvm_CVcuo

2. Co to jest Dedyk xD ?

3. Strona do rejestracji na Hamachi. Wklejam adres podanej strony na pasek i niby łączy, lecz po paru sekundach pokazuje się, że nie można połączyc z serwerem. Gdzieś czytałem, że można wejśc na reje tylko wtedy gdy właściciel jest online. Prawda to ?

4. Co to Kamer Mode. Pare razy czytałem o tym na forum, ale nie wiem na czym to polega.

5. Np. już połączyłem się na Hamachi z sieciom. Co dalej ? Jak grac na serwie ? Wiem, że jakieś spolszczenie trzeba miec. tylko po co ? jak jest po PL. xD

6. Czy można grac na Hamachi tylko wtedy gdy jest GM online ?

Daje + za odp.będę bardzo szczęśliwy jeśli odpowiecie :D Pzdr.

Opublikowano

1)Ty nie dodajesz sieci tylko dołączasz do sieci.Jest tak bo pewnie taka nie istnieje.

2)Dedyk

To jest ukryta treść, proszę

3)Tak możesz wejść na stronę jeżeli hoster jest Online i jesteś w sieci.

4)Jest to Mod który ułatwia grę są w nim przeróżne udogodnienia hacki itp:

To jest ukryta treść, proszę

5) Spolszczenie to taki laucher dzięki któremu możemy połączyć się z danym serverem, wklejasz je do metina 2008 rok

6)Tak

Opublikowano

•  
  • Taka nie istnieje, bądź po prostu jest zajęta lub źle wpisujesz.
  • Serwer dedykowany - oddzielny komputer pełniący rolę serwera dla jednego, określonego usługobiorcy, oferowany przez firmy hostingowe. Na takim serwerze klient może instalować oprogramowanie oraz dowolnie konfigurować domyślnie zainstalowany i skonfigurowany system operacyjny.
  • Tak musisz być podłączony do sieci i właściciel sieci musi być online i musi włączyć rejestrację.
  • To jest zbiór hacków w jedno. Najlepsze obejście do metina.
  • Spolszczenie jest to zawarte w sobie ip, przez co możesz połączyć się z właścicielem serwera. Wklejasz do metina normalnie polskiego.
  • Tak, tylko wtedy kiedy jest GA/HA.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...