lukasz785 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Siemka! Mam pytanie, a zarazem prośbę. Czy do Elite Sro jest jakiś klikacz(taki na autoselect jak do ZSZC "private_serwer_bot"). A jeśli nie ma, to czy ktoś z was mógłby zrobić coś takiego(np. w AutoIT) Oczywiście dałbym + Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
&SLU& Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 jest tylko auto kliker niema żadnego bota niby da sie przerobić ribota ale nie wszystkim to działa Absolwent Wyższej Szkoły Robienia Hałasu Vixen:Warrior/Cler Lv:94 Guild:Marvel Server:PlaySRO(Zeus) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz785 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 A mógłbyś dać jakiegoś linka do tego klikacza albo tutorial jakiś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valenar Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 na Elitepvpers.de/forum jest. Poszukaj. LifeSro FusionRoad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
&SLU& Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 no i tu jest wystarczy tylko poszukać Absolwent Wyższej Szkoły Robienia Hałasu Vixen:Warrior/Cler Lv:94 Guild:Marvel Server:PlaySRO(Zeus) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luzero96 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 panowie zamiast się męczyć dajcie coś ciężkiego na enter ( ale nie 5 litrowa bańka wody ) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valenar Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ale co mam ? Wejść na elitepvpers.de i mu skopiować temat ? To jest dla mnie 10 sekund roboty dałem mu gdzie ma szukać. Bez przesady... Poza tym nawet jak nie zna tej strony to znalezienie tego to kwestia 1-2 minut. Tyle jest w stanie poświęcić chyba... LifeSro FusionRoad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi