Arek1129 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Mam ninje 26lvl gram w jinno na serwerze serwandes ...I jak szybko zarobić ? mam 100kk ale to mi nie wystarczy eq zaraz podam moce mam dagger zasadzka na m1 ale to się zmieni bo posiadam ok. 12 ku. Moje eq : -Zbr mrówka + 8 z kd obrony + 3 i spalonym -Broń:Sztylety od lv 1 + 9 i łuk od +9 mam jelonka też 12 sr -Tarcza:Pięciokątna + 7 bez bon -Branza:od 8 lv + 6 bez bon -Naszyjnik:od 22 levela +6 bez bon -Buty:od 17 + 6 bez bon -Kolczyki:Miedziane + 6 -Hełm:Maska kolcza + 8 bez bon Staty :57 w pż 25 w atak razem z miedzianymi kolczykami mam 32 reszta nie dodawałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmpiUfo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 metki m2, medale, dropek do imha dropic smieci np kawałki klejnotow czy innych ulepszaczy z m2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQS666 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Siedź w m2 i drop ulepszacze. Ewentualnie medale na małpach. EMPTY :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feras Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Wbij szybko 40lv , i chódź na DT , kupuj itemy na 65lv i ulepszaj na +7 ... Najlepszy chyba zarobek Edytowane 13 Czerwca 2011 przez Feras Arek1129 i MusialemNo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk624 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 zarobic? nie wiem jak tam ceny wiem ze nie wprowadzam nic w temat ale ja ci radze, jak masz troszke hp to nie przejmuj sie kup yangi na allegro tlyko na te marmury i bedzie exp jak nic;] sam sobie myslalem ze jak co zainwestuje troszke w to i to i bede expil ale jak co to glownie metki najczesciej ich idzie znalesc;] ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Najlepszy zarobek dla Ciebie to m2. Możesz też chodzić lurować na BO Gdybyś chciał to możesz też ustawić fb jeden z najlepszych zarobków Arek1129 i Marcek1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Takim daggerem to dużo nie zdziałasz. Polecam zrobić noob chara 15 lv i na medale, metki w m1, bądź w m3 dropać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FakJe Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Przede wszystkim jeśli dobrze zrozumiałem to dałeś staty w pz i w siłe... daje się 2;1 zręczność- witalność Zrob sobie woja body, 10 lv do m3, 20 lv na medale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uncle Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Mam ninje 26lvl gram w jinno na serwerze serwandes ...I jak szybko zarobić ? mam 100kk ale to mi nie wystarczy eq zaraz podam moce mam dagger zasadzka na m1 ale to się zmieni bo posiadam ok. 12 ku. Moje eq : -Zbr mrówka + 8 z kd obrony + 3 i spalonym -Broń:Sztylety od lv 1 + 9 i łuk od +9 mam jelonka też 12 sr -Tarcza:Pięciokątna + 7 bez bon -Branza:od 8 lv + 6 bez bon -Naszyjnik:od 22 levela +6 bez bon -Buty:od 17 + 6 bez bon -Kolczyki:Miedziane + 6 -Hełm:Maska kolcza + 8 bez bon Staty :57 w pż 25 w atak razem z miedzianymi kolczykami mam 32 reszta nie dodawałem Polecam zrobić Ci droperka do lochu małp, tą ninją nie zarobisz zbyt wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1129 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Hymmm wbije 30 lvl i łowił będę ;d i otwierał i małże selał .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusialemNo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wbij szybko 40lv , i chódź na DT , kupuj itemy na 65lv i ulepszaj na +7 ... Najlepszy chyba zarobek Amen ! Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował 29 pkt ostrzeżeń Jedziemy do 100 NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe460 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgodzę się z użytkownikami powyżej, ale z własnego doświadczenia powiem ci że m3 (imha, waryong, jungrang) chyba jest najlepszym rozwiązaniem. Utworzyłem sobie kiedyś woja mentala i RIB'y oraz FMS'y (jelonki i koziki też się trafiały) leciały co 15 minut, NO jak szczęście nie dopisuje to 20-30 minut . Tym samym wojem mentalem dropiłem medale w małpim lochu i tutaj to już na serio co 15 minut, albo nawet 10 leciały po 1-3 medale. Myślę że pomogłem ;p Arek1129 1 <p> <span rel='lightbox'> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPiotrek122 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Lepiej zrobic woja/sure 35 lv i na metki ale jezeli chcesz ninja to medale albo wbij 30 lv i lowienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi