MinS Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam..otóz mam problem..wielki problem..Nagrywam filmiki z Minecrafta frapsem ,ale mi strasznie alguje jak je oglądam..nawet nie wrzucam to na yt bo wstyd... Co mam zrobic by nie lagowalo ? Grafika : 256mb Ati Radeon Pamiec : 1gb Windows XP serwice pack 3 lub 2 nie pamietam... Co mam zrobic.!!!??? Za dobrą i wytłumaczoną odpowiedź PLUS albo MINUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Numq Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zmniejsz obszar widoczności do short lub tiny. MinS 1 Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers. ~Wiz Khalifa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 to co up@ Jak nie pomoże, to wina sprzętu. Nie pozwala Ci. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MinS Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Kolega mi powiedział ,że lepiej nagywac SnagItem warto ściągac czy nie? Edytowane 13 Czerwca 2011 przez MinS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQS666 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Jaki procek? MinS 1 EMPTY :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalasznikov123 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Chłopie masz 1gb ramu. Na twoim miejscu zainwestowałbym te 80zł i dokupił 2gb ramu, poprawi to twoją szybkość korzystania z komputera. Nie wiemy za bardzo jaką masz kartę graficzną i procek. Podaj jak możesz MinS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MinS Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 CPU : 2.40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSky. Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Nagrywaj Camtasią 7 mniej laguje MinS 1 pomagam w minecraft Pomagam dla przyjemności nie dla + Dlatego Lepiej kliknij TU i pomóż głodnym Bruno Mars nauczył mnie robić coś dla osoby którą kocham Travis nauczył mnie być hojnym Michael Jackson uczył mnie, aby zawsze kochać ludzi wokół mnie The Script nauczył mnie, jak iść dalej. Eminem nauczył mnie, że życie jest ciężkie ale trzeba brnąć dalej Muzyka nuczy mnie jak żyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQS666 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 CPU : 2.40 Model podaj >.> MinS 1 EMPTY :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalasznikov123 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 CPU : 2.40 Rozumiem, że 1 rdzeń? Na twoim miejscu dokupiłbym ram, jest najtanszy, na przyszlosc, nowa grafa, chociaz moze sie to wiazac z wymiana plyty glownej, wiec lepiej poczekac i wymienić całego kompa. MinS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MinS Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Intel® Pentium® 4 CPU 2.40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalasznikov123 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Intel® Pentium® 4 CPU 2.40 No to staruszek, zrób tak jak napisałem, w kompa już tylko ram się opłaca wstawić. MinS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MinS Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 MA juz 6 lat i tylko grafe wymienialem ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Nagrywaj Camtasią 7 mniej laguje Buhahaha. Tu to się uśmiałem. Camtasia laguje gre ja ch*j. @Top Nagrywaj Frapsem. Zwiększ fps, używaj game boostera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargol12 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 hmmm co tu radzic ? najmniejsza ustawienia graficzne optime + optiFog wiecej ramu " Rozumiem, że 1 rdzeń? Na twoim miejscu dokupiłbym ram, jest najtanszy, na przyszlosc, nowa grafa, chociaz moze sie to wiazac z wymiana plyty glownej, wiec lepiej poczekac i wymienić całego kompa. " wymiana karty graficznej nie wiaze sie z wymiana plyty glownej jedynie proceros i pamiec ram moze sie wiazac z wymiana plyty glownej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beszta Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Właśnie Camtasia Laguje ze masakra... Ustaw we Frapsie 60 FPS w opcji Movies Może pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSky. Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 albo nagrywaj w 720p pomagam w minecraft Pomagam dla przyjemności nie dla + Dlatego Lepiej kliknij TU i pomóż głodnym Bruno Mars nauczył mnie robić coś dla osoby którą kocham Travis nauczył mnie być hojnym Michael Jackson uczył mnie, aby zawsze kochać ludzi wokół mnie The Script nauczył mnie, jak iść dalej. Eminem nauczył mnie, że życie jest ciężkie ale trzeba brnąć dalej Muzyka nuczy mnie jak żyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofa Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Do nagrywania bardzo dużo do gadania ma procesor, najlepsze są 4 rdzenie w górę na 2 też idzie, ale cienko, wiem bo sam miałem takiego 2 rdzeniowego to się nagrywać nie dało, teraz 4 rdzeniowy dał mi kopa takiego, że nagrywać można bez różnicy z FPS z nagrywaniem i bez Odpowiedź raczej uzyskałeś, taki komputer jak masz to ciesz się, że w ogóle ci MC chodzi, ja mam laptopa z 4 GB ram, prockiem 2 rdzeniowym 3.4 grafą jakąś tam 1 GB i grać się nie da, już nie pomyślał bym o nagrywaniu :P Więc zamykam. |<|®Krzysztofa®|>| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi