mR.LoL? Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam ! Podejrzewam, iż nie tylko ja miałem ten problem. Podczas uruchamiania fishbota wyskakiwał mi błąd z mniej więcej taką treścią jak w temacie. Jest sposób na to :rolleyes: . Po prostu kopiujecie plik o takiej nazwie z folderu windows/system32 do lokalizacji Metin2 Nic nie musicie ściągać czy dodatkowo ustawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majorex1221 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Ja na moim laptopie nie moge znaleść tego pliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dash Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Patrz na daty .... Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.