Smajgo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Mam pewien problem mianowicie gdy się zaloguję i chcę zrobić postać resetuje się komputer. Próbowałem już parę razy ale nadal to samo. Proszę o jaką radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Kaprol_ Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Przestań kopać nogą w komputer kiedy kipisz euforią ze względu na to że wbiłeś na serva. Wbijam od 16:30 , jeszcze nie miałem szczęścia się zalogować......... Może i wszystko robię chaotycznie, ale to mój styl życia. Sygnaturka własnej produkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
- Pawlak - Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Wbijam od 16:30 , jeszcze nie miałem szczęścia się zalogować......... haha widze ty juz nie masz co robic tylko wbic caly dzien zeby pograc 1 lub 2 h i dc : D hehe avis2009 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Kaprol_ Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Co racja to racja . (sry za spam warna przyjmę na klatę) Może i wszystko robię chaotycznie, ale to mój styl życia. Sygnaturka własnej produkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smajgo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Pytam na serio, za każdym razem po zalogowaniu reset pc PS Wbijam zawsze za pierwszym razem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luzero96 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 _Kaprol_ ale wiesz, że wmontowany autologin nie działa... ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Kaprol_ Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Działa , tylko musisz naciskać enter co jakieś 5 s , co do resetu kompa - spróbuj zrobić reinstall silka. Może i wszystko robię chaotycznie, ale to mój styl życia. Sygnaturka własnej produkcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi