Kormi Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Ostatnio od wesji 1.6 mam pomiedzy klockami białe ramki, które swoją drogą bardzo mnie denerwują i źle to wygląda. Wie ktoś jak można to naprawić. Proszę o odp. Edytowane 13 Czerwca 2011 przez Kormi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Coś może nie tak ze sterownikami od karty graficznej, bądź po prostu reinstal Minecafta. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormi Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) reinstalowałem minecrafta 3 razy i ciągle to samo. A i zapomniałem dodać ze przez te klocki widać tak jakby mgłe i nie kiedy lawe Edytowane 13 Czerwca 2011 przez Kormi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSky. Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Też tak miałem ale po update 1.4 buło już ok Kormi 1 pomagam w minecraft Pomagam dla przyjemności nie dla + Dlatego Lepiej kliknij TU i pomóż głodnym Bruno Mars nauczył mnie robić coś dla osoby którą kocham Travis nauczył mnie być hojnym Michael Jackson uczył mnie, aby zawsze kochać ludzi wokół mnie The Script nauczył mnie, jak iść dalej. Eminem nauczył mnie, że życie jest ciężkie ale trzeba brnąć dalej Muzyka nuczy mnie jak żyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormi Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Też tak miałem ale po update 1.4 buło już ok mam nadzieje że po 1.7 się naprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSky. Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) sorry za double :/// Edytowane 13 Czerwca 2011 przez DarkSky. pomagam w minecraft Pomagam dla przyjemności nie dla + Dlatego Lepiej kliknij TU i pomóż głodnym Bruno Mars nauczył mnie robić coś dla osoby którą kocham Travis nauczył mnie być hojnym Michael Jackson uczył mnie, aby zawsze kochać ludzi wokół mnie The Script nauczył mnie, jak iść dalej. Eminem nauczył mnie, że życie jest ciężkie ale trzeba brnąć dalej Muzyka nuczy mnie jak żyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSky. Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) możesz spróbować tak: URUCHOM>%appdata%>.minecraft>save, wyciągnij cały folder(save) i usuń cały folder minecrafta czyli .minecraft. Zainstaluj jeszcze raz i znowu wejdz w .minecraft który się pojawi i wymień folder save na ten który wyjołez wcześniej Edytowane 13 Czerwca 2011 przez DarkSky. pomagam w minecraft Pomagam dla przyjemności nie dla + Dlatego Lepiej kliknij TU i pomóż głodnym Bruno Mars nauczył mnie robić coś dla osoby którą kocham Travis nauczył mnie być hojnym Michael Jackson uczył mnie, aby zawsze kochać ludzi wokół mnie The Script nauczył mnie, jak iść dalej. Eminem nauczył mnie, że życie jest ciężkie ale trzeba brnąć dalej Muzyka nuczy mnie jak żyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormi Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 możesz spróbować tak: URUCHOM>%appdata%>.minecraft>save, wyciągnij cały folder(save) i usuń cały folder minecrafta czyli .minecraft. Zainstaluj jeszcze raz i znowu wejdz w .minecraft który się pojawi i wymień folder save na ten który wyjołez wcześniej robiłem to 3razy ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSky. Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 A może zainstaluj jave 7 ? pomagam w minecraft Pomagam dla przyjemności nie dla + Dlatego Lepiej kliknij TU i pomóż głodnym Bruno Mars nauczył mnie robić coś dla osoby którą kocham Travis nauczył mnie być hojnym Michael Jackson uczył mnie, aby zawsze kochać ludzi wokół mnie The Script nauczył mnie, jak iść dalej. Eminem nauczył mnie, że życie jest ciężkie ale trzeba brnąć dalej Muzyka nuczy mnie jak żyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormi Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 A może zainstaluj jave 7 ? nic nie dalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrixemil Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 ja też tak miałem zresetuj ustawienia karty graficznej Kormi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormi Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 ja też tak miałem zresetuj ustawienia karty graficznej Wielkie dzieki!! juz ich nie ma nareszcie sobie normalnie pogram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Block3r Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Nie potrzebne było zresetowanie, wystarczyłoby wymusić Antyalising w ustawieniach sterowników od karty grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlagamPomoz Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 AA i ja się nie zgodzę z całą stertą spamu wyżej to wystarczy przestawić w opcjach grafiki z jakości na wydajność. tak kiedyś miałem. Po co resetować??? Cześć wszystkim, jestem MlodyCebo. Robię grafikę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi