Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspomnienia...

sanandre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć pewnie niektóry z was kupowali cybermyche jeśli tak to stworzyłem ten temat po to aby wspomnieć tę czasopismo ponieważ dla mnie to było pierwsze czasopismo ,pierwszą cybermychę dostałem gdy chodziłem do 1 klasy (chyba juz nie pamietam) tam była gra wielka wyprawa to była moja pierwsza gra z cybermychy odtąd zacząłem kupować cybermyche nie pamiętam jakie było ostatnie jakie gry miało ale cybermycha zakonczyła żywot 2008 roku.Ja tę czasopismo pamiętam dobrze nigdy mnie nie zawiodło zawsze były fajne kawały jakieś komiksy kiedyś dali skarbnice kodów i tam były kawały też .A jak wy wspominacie cybermyche ?

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

jasne że pamiętam ;D

do dziś mam kilka gierek z tej gazety ;D

najbardziej mi się podobała gra Pet Soccer oraz Bracia Muchowsky ^.^

Opublikowano

Pamiętam pokurwioną tylną okładkę z bodajże 2004 r z recenzją gry "Kajko i kokosz".

Ogólnie było mnóstwo ciekawych gier, tak samo jak w Click!.

To były czasy ;)

Opublikowano

Wcale nie żałuje... Cybermycha od dawna nie trzymała poziomu (O ile kiedyś trzymała...). CDA jako jedyna nie zbankrutowała a to o czymś świadczy.

Gość Mounthains
Opublikowano

CD-Action kupowałem zawsze. Pamiętam jak namawiałem matkę na Kangurka Kao pełną wersje xD.

Co jak co, czasem jak dostane w rękę PCFormat, to poczytam. Nie kupuje juz nic.

Opublikowano

Cybermyszka przypadkiem nie leciała na tvp1? ; d

Jak tak to oglądałem to z uśmiechem na twarzy.

CD-Action kupuje do tej pory ; o.

Teraz fajne promocje są np. plakaty The Witcher 2 albo kalendarz gracza ; d

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Raz lub dwa kupiłem, do teraz mam gierkę "Kaan" :P ale wolałem bardziej typu Play, click! i z tego co pamiętam to cd action :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Ta to były czasy :rolleyes: .Zacząłem ją zbierac w 2005 roku z grą Pet Soccer a potem co kolejny miesiąc nowe gry.

Cybermyszka przypadkiem nie leciała na tvp1?

Tak leciała ale to chyba niebył program tej gazetki xD

Opublikowano

Raz kupiłem , teraz CDA nie raz , ostatni raz kupiłem z plakatem wiedźmina , i takimi tam pierdołami ;p

RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...