p4w6i4 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Siemka.Macie może jakiś sposób jak załatwić sobie na Facebooku darmowe kredyty potrzebuje około 20 :/? sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda. Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Tak samo jak na Nk :P Zmien IP na amerykanskie. Odnośnik do komentarza
p4w6i4 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Co to znaczy tak samo jak na Nk;D ? Ja nk wchodzę raz na 3 miesiące i i tak nie korzystam z tego więc nie wiem ;D Ip mogę zmienić ale co dalej sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda. Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Co to znaczy tak samo jak na Nk;D ? Ja nk wchodzę raz na 3 miesiące i i tak nie korzystam z tego więc nie wiem ;D Ip mogę zmienić ale co dalej Zmien IP na Amerykanskie za pomoca programu AOL 9.5 / Proxy / Hide My Ip / i rozwiazuj reklamki. Odnośnik do komentarza
p4w6i4 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jakie reklamy -_-... Ja się na tym nie znam więc piszcie tak jak dla nowych w temacie.. sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda. Odnośnik do komentarza
p4w6i4 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 @refresh sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda. Odnośnik do komentarza
p4w6i4 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 @refresh sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda. Odnośnik do komentarza
Snezard Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 @up'y takie same jak w metin2 na sm super rewards czy huj wie co ;p Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi