Masterczulki12 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam , mam oto taki problem steam włacza sie normanie ale nie może sie połonczyć z przyjaciółmi (nie wyszykuje mi ich ) ale steam sie włancza jak by był internet a wychodzi że niema Tak sam mam z ts3 nie mogę sie połonczyć, choci przeglądarka mi działa normalnie O co chodzi ? ( 5 minut temu mi sie to stało ) Odnośnik do komentarza
eFFecTuS Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Czasami tak jest, zwykła awaria :P Też tak nie raz mam. by Cristiano. Odnośnik do komentarza
ten sam Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Mi też steam nie łączy z siecią znajomych. Odnośnik do komentarza
Masterczulki12 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 No dobra ale gg mi działa normalnie steam nie ok ,ale ts mi nie działa , a byłą ważna rozmowa dotycząca serwera i mi jest to na szybko potrzebne na dwóch sieciach próbowałem ( od innych dostawców 1 tp 2 setcomp ) Odnośnik do komentarza
eFFecTuS Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Nie da rady, to AWARIA. Czaisz? Masterczulki12 1 by Cristiano. Odnośnik do komentarza
Masterczulki12 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Ale nie powino być tak u dwóch operatorów Tak w jednym czasie by padło . tp mam przez telefon a setcomp przez nadajnik na dachu to nie powinien tak od razu w tej samej chwili 2 operatory sie wyłonczyć Moja siostra na sowim kompie normlanie siedzi i jej all pęknie działa a umnie nie ;( Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi