xamizo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Siema! ja szybko... Staram się założyć ten temat, już enty raz, więc ... już sie nie będe rozpisywał, żeby znowu mi nie wyjebało tematu w chuj. Przepraszam za wyrażenie, ale naprawde jestem już wkurzony. Przejdźmy do rzeczy... Przedstawiam Wam mojego save'a z serii Zagrajmy na cheatach w minecrafta, którą możecie zobaczyć TUTAJ. Podobno oryginalny świat jest niejakiego "gargamel'a", lecz ja pobrałem mapke z mpcforum, oraz ją ulepszyłem. Na savie znajdziecie: -zameczek/domeczek -wieżyczke -schodki - tajne pomieszczenie z itemkami (jak znajdziecie, to z rzeczy, które tam znajdziecie, zróbcie jakąś fajną budowle, to Wklejcie Screena w tym temacie!) Download: http://www.speedyshare.com/files/28954191/Zagrajmy_na_cheatach_w_minecrafta.rar Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=47a7c3f711ceccecd60dd02d8b35552ceefb60fb466007caddb9071c7484423d-1307987652 za jakieś pomyłki przepraszam, wcześniej bardziej się starałem, ale jak zakładałem temat, to coś się z forum działo ... KoSuU i wodnik11 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalasznikov123 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Mapka trochę sztuczna i mało tu szczegółów, według mnie fajnie wygląda jedynie ten mostek, reszta albo nie pasuje, albo jest nieprzemyslana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xamizo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 @up Mapka nie moja, spodobała mi się, to pobrałem mało szczegółów ? chcesz więcej ss'ów ? hm.. nie zabardzo zależało mi na klimatach, ale wezme to pod uwagę... co do nieprzemyślenia, to racja, muszę jeszcze zamek poprawić.. lub sam pobierz, popraw, i pochwal się co zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kayohi Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Znalazłem tajemnicze miejsce jest w domku koło łóżka za obrazami i tam jest z 4 lub 5 skrzynek z itemami i surowcami MrDjSebol i xamizo 2 Ta Gra Zmieni Twoje Życie !! + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xamizo Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Dobra, masz +'sa za znalezienie , chociaz nie bylo tak trudno pewnie Ps. tylko proszę, wyedytuj posta, żeby inni tez mieli minimalną zabawe. nobo proste to było, nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specnaz002 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 znalazłem jutro dam screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofa Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/350418-szukaj-i-dziel-sie-saveami/ |<|®Krzysztofa®|>| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi