patryki125 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Bardzo was proszę o rozwiązanie mojego problemu. Mam jakiś problem z grą nie dam rady tego wyjaśnic dokładnie ale np kopie niewidzialne drewno ,przeźroczyste tylko z gory widac ze to drewno i inne takie surowce mniej znane niektore drzewa sa normalne a niektore nie widac wcale tylko tak dalem rade wyjasnic Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Może coś z grafiką,, poszperaj w opcjach w mc. Sciągnij najnowsze sterowniki do karty graficznej, nowa jave. Spróbuj od nowa zainstalować minecraft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryki125 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Sprobowałem sciągnąc nowa jave nie pomoglo w ustawieniach minecrafta tez nie ale pobralem z http://minecraft.pl/ wersje demo co sie gra w jakis czas i normalnie było działało dobrze Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 up@ Usuń ten link, tak szybko jak potrafisz. Zakaz promowania innych for/stron. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi