GeleX Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) [Witam, kiedyś widziałem takiego cheata, że można otwierać skrzynie zabezpieczone pluginem, czyli takie które zabezpiecza się : /cprivate itp. Szukam tego ponieważ jest to forum o cheatach :P PS: Nie używałem, i nie mam zamiaru używać tego cheata na żadnym serverze się nie bójcie Proszę o pomoc ! Będą + lub - jak kto woli :P Aha, było to na multiplayer tj. ten cheat Edytowane 13 Czerwca 2011 przez GeleX Poszukus i KrzysioT 2 Brak sygnatury. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Nie ma cheatów do mc, i takiego cheata nie będzie. Tylko osoby z prawami mogą otwierać. KrzysioT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeleX Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Nie ma cheatów do mc, i takiego cheata nie będzie. Tylko osoby z prawami mogą otwierać. Są takie cheaty, kiedyś widziałem ... Po za tym wbij se na forum jakiegoś starszego serva i w dział Skargi czy cuś. Pełno tego : Otwiera skrzynie i lata, chociaż miałem ją zabezpieczoną ... Brak sygnatury. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zrozum to, pewnie robił sobie żarty. Zresztą jest mod na latanie. Skrzynie może otwierać każdy z permissions. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeleX Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Zrozum to, pewnie robił sobie żarty. Zresztą jest mod na latanie. Skrzynie może otwierać każdy z permissions. Zawiodę cię ... Mi samemu ukradziono rzeczy na pewnym serverze , więc to istnieje. Fly hacka wiem gdzie znalezc ... POMOCY ! Edytowane 13 Czerwca 2011 przez GeleX Brak sygnatury. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 A może poprostu nie dałeś LWC na cuba np. ? Albo admin się bawił albo mod. Albo brak pluginów. ~~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Shogun- Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Nie, nie ma czegoś takiego. Wbrew temu co piszesz. Takie rzeczy są nie do złamania. p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abuk0022 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 jesli to na servie to plugin o nazwie LWC i zakladasz na skrzynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeleX Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) -Shogun- widziałem cie chyba na craftsitcie I sciagnales avatar od Slayera @topic Dawałem na 101% zabezpieczenie. Admin ani mod się nie bawił - nikt nie wiedział gdzie mój domek w jaskini tak wgl jest więęęc ... musi być taki cheat ( aha i ten gościu napierniczał na xrayu bo widziałem jak się kopie po diamenty itp. więc zapewne widział jakieś crafting table czy drzwi na xrayu). PROSZĘ O POMOC PS: Grałem tam z kolegą, ale on by mnie nie okradł - mieliśmy odzielne skrzynie poza tym :P A i sprawdzaliśmy nawzajem sobie czy daliśmy poprawnie zabezpieczenie ... i to było na 1.6 @EDIT już jakieś dzieci neo dają - ... Edytowane 13 Czerwca 2011 przez GeleX Brak sygnatury. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSky. Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 jak czegoś niema to NIEMA a jak chcesz mieć łatwiej na servie to X-ray jest najlepszym rozwiązaniem pomagam w minecraft Pomagam dla przyjemności nie dla + Dlatego Lepiej kliknij TU i pomóż głodnym Bruno Mars nauczył mnie robić coś dla osoby którą kocham Travis nauczył mnie być hojnym Michael Jackson uczył mnie, aby zawsze kochać ludzi wokół mnie The Script nauczył mnie, jak iść dalej. Eminem nauczył mnie, że życie jest ciężkie ale trzeba brnąć dalej Muzyka nuczy mnie jak żyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi