BlagamPomoz Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Witajcie. Postanowiłem postawić serwer na Hmodzie( na canary) Moje parametry kompa: Internet(Pobieranie-8MB) Internet(Wysyłanie-2MB) (Tak tak internet z netii) RAM 8GB Procesor: INTEL QUAD CORE i5-2300 2.80GHZ BOX System: Windows 7 32Bit Na serwer jest przeznaczone 2,00GB Ile osób BEZ lagów uciągnie? Edytowane 13 Czerwca 2011 przez BlagamPomoz Cześć wszystkim, jestem MlodyCebo. Robię grafikę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Ram zajebiście, net troszkę słabiej. Sądzę że z 15 powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargol12 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Hmmm... bardzo dobry komputer masz a po ilości uploadu i ramu na server to w okololicach 8-12 @UP 15 by poszło ale na lagach raczej bądź długim ładowaniu mapy a płynnie jak pisałem 8-12 Edytowane 13 Czerwca 2011 przez gargol12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Liczmy się z tym, że łącze słabę. A ram to nie wszystko. 15 z lekkimi lagami. Więcej nie ma szans. Cóż tu więcej wiedzieć? Zamykam. Jeżeli będziesz chciał open, pisz pw. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi