NojamN Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 czy ktoś wie jak temu zaradzić ? ;/ Odnośnik do komentarza
SupaFly Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 To nie jest błąd, tylko komunikat, że łączy się z serwerem, i prosi, żeby poczekać... Nie rozumiem jaki masz problem. Sygnatura by SiemaHeniu Mój Profil Odnośnik do komentarza
NeverEND Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Czy chodzi ci o to że pojawia się to okienko i nie wczytuje do gry ? Odnośnik do komentarza
NojamN Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) NeverEND tak chodzi mi oto. a SupaFly wiem co to znaczy, ale ile można czekać 40 minut ? i po 40 minutach się nie łączy zostawiłem na tym please wait i włączyłem sobie odcinek losta i skńczyłem oglądać i nadal było plese wait. czasem wejdzie do pokoju ale czasem ustanie na łączeniu z serwerem aha system to Windows 7 64bit Ultimate niedawno wgrałem ie 8, bo gdzieś czytałem że to może pomuc, ale nic niedało przeinstalowywałem z 3 razy gre czysciłem rejestry cleanerem. i dupa a mój kumpel ma na xp problem taki że jak właczą grę to zrobi się ten update zrobi się te 10 steps i nic się nie dzieje ( nie odpala mu gry) Edytowane 14 Czerwca 2011 przez NojamN Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 a to nie jest po prostu wina internetu? Zresetuj Router, jeśli masz. Czasami porty blokują gry online. IE8 właśnie blokuje CF.. odinstaluj to. Przeinstaluj ale na główny dysk (Program Files) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi