Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pro Eq... I Drop...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze w takiej sprawie... Chce zrobić dobre pro eq ale nie umiem i nie wiem jakie powinnam wbić bony(a privki są tez po to by nauczyć się grać tylko że mam pecha z wbijaniem bonów w eq i jak dobry mi jeden wbije to drugi jest lipny a inni ludzie mają wypas eq) :( Gram na privku DragonMT2 i mam tam postać 103lvl ninja dagger... Najgorszy kłopot to to jak się expie na av2 a nie mam eq na pvp i dedam jak biją mnie wyższe lvl albo takie same ale z dobrym pro eq z innych królestw albo z wolnego z jino a z stamtąd jestem albo zgryźliwe komentarze do tego że mam takie eq ale ja to ignoruję tylko że to jest prawda co oni mi mówią... A kłopot w tym że nie mam teraz kasy na 6/7bon a sprzedałam tam wszystko tylko ninji eq zostało a jego sprzedać nie sprzedam >.< A jeśli chodzi o drop to gdzie te diamenty czy jakoś tak dropią? Bo z chęcią podropiłabym je i sprzedałabym albo jeśli możecie to podajcie coś innego co jest dosyć cenne na tym privku i gdzie je można wydropić :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...