patnherx Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Witam mam problem gdy chce sie zalogować na mc wpisuje pasy daje login i pisze Mojang a po t ym black screen.. Pomocy co mam zrobić Ps gdzie moge znalesc textrupacki? Edytowane 13 Czerwca 2011 przez patnherx [/url] DAJ ------ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
femex Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Instalowałeś teksturki przedtem ??? x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Texturepacki na oficjlanym forum minecraft. Zresztą na forum jest też. Jeśli chodzi o grę, to reinstall mc, usuń .minecraft z dane aplikacji i od nowa, ściągnij sterowniki, wyłącz zaporę i antywira, uaktualnij jave do javy 7 (jak masz xp to 6) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patnherx Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 ok dziala juz [/url] DAJ ------ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi