zlotybin Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Siemka,mam problem.na początku zaznacze że nie trzeba mi wszystkiego tłumaczyć ,już wszystko wiem, tylko mam jeden mały problem którego nie moge rozwiązac, mianowicie, gdy w pliku groups.yml ustawiam żeby grupa była defaultowa, gdy wbije nowy gracz na serwa, nie dochodzi do tej grupy ;/ aha i gdy jakiś gracz dojdzie na serwer,w pliku users.yml zapisuje mi sie on tak: Nick gracza: permissions: groups: - Gracz podczas gdy mi prawidłowo działa tak: : zlotybin: groups: - Admins permissions: [] czyli w odwrotnej kolejności :/ a gdy nowy gracz dołączy automatycznie zapisuje sie jak to 1. no i tylko mam te 2 problemy reszta juz gra i hula /link poza MPC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotybin Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 odswieżam bo znikło a zalezy mi na czasie ,sry /link poza MPC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 up@ Zakaz doublowania. Możliwe po upływie 24 godzin. Trzymaj: http://www.mpcforum.pl/topic/372929-tut-permissions-poprawna-konfiguracja/ Close. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi