Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

K1 vs MP7A1

Felcor

Co lepsze ?  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. K1 vs MP7A1

• K1
      5
    • MP7A1
      19
    • MP7A to tylko strata pieni?dzy
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i k1 i mp7a1 jest dobrą bronią ale mp7a1 ma więcej ammo,jest szybsze i ma większe damage

to jakbyś porównywał m60 do m249 m60 ma większe damage m249 szybsze

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

MP7A1 jest lepsze i nie mam co do tego, żadnych wątpliwości.

Dysponuje ono świetnym dgm i szybkostrzelnością. Celność też nie najgorsza.

Do tego posiada całkiem spory magazynek. Obecnie to chyba lider jeśli chodzi o bronie na medyka / inżyniera.

Ale i tak wolę K1 bo jest tańsze i zabijanie nią jest bardziej "stylowe" :D

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Te bronie są nieporównywalne. Łączy je tylko ta sama klasa postaci. Jakbyś porównywał SSG i AW50F... O tych broniach się nie myśli, która lepsza - po prostu bierze się obie :)

Opublikowano (edytowane)

Jeśli robisz reklamy za g1 lub nie przeszkadza Ci wydawanie kasy na gre to bierz MP7A1, na pewno będziesz zadowolony. Jeśli nie lubisz wydawać kasy na gre, a chcesz pograć dobrą bronią to bierz k1. Takie jest moje zdanie :) Oczywiście ogółem MP7A1 jest lepsze. No chyba, że masz premke i za dinary chcesz, a masz dużo to bierz mp7a1.

Edytowane przez SkrenCior

Sh00t4you_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

No bo mam 160k dinarów i chce kupić sobie tylko broń na 3 slot bo 5 nie kupuje czyli famasa i k1 lub mp7a1

A mam pytanie czy jak kupie sobie jeszcze jak będę miał premke miny i adrenaline to jak ten 6 slot mi już się skończy to będę mógł z tego normalnie korzystać ?

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

@UP Jeśli chodzi Ci o change slot to jeśli Ci się skończy to będziesz mógł mieć tylko jedną rzecz, ale 6 slot jest na tyle, na ile kupiłeś dany PX (flesch, adrenalina)

1313652013-U173186.png

Opublikowano

Aha dzięki ;)

Czyli jak kupie zaraz na 30 dni flashe a do konca premki jest 14 godzin to bede mial 6 slot na 30 dni? ;D

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

K1 zdecydowanie, świetne dla F2P, po co grać mp7 skoro skill polega na f2p? -.- Nic nie wiecie o War Rock'u.

Mp5k, k1 + medic boxy, czego więcej chcieć?

Opublikowano
Czyli jak kupie zaraz na 30 dni flashe a do konca premki jest 14 godzin to bede mial 6 slot na 30 dni? ;D

Tak, będziesz miał.

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...