Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program Do Nagrywania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję programu do nagrywania filmików w grach i jednocześnie dźwięku. Prosiłbym o podanie linku do takowego. Z góry thx :)

Opublikowano

Google (czyt. gogle) ? wszechwiedząca wyrocznia, znająca odpowiedź na każde pytanie i mogąca znaleźć każdą rzecz istniejącą kiedykolwiek i gdziekolwiek. Jeżeli czegoś nie ma w Google, to znaczy, że to coś nigdy nie istniało i nie zamierza istnieć. Dobra siostra bliźniaczka i wielka przeciwniczka złej Yahoo, pierwsza strona Internetu.

Religią wywodzącą się z Google jest googlizm; wyznawcy Googlizmu przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji najpierw pytają o zdanie wyrocznię ? Google, a dopiero później działają (bądź nie działają).

Samo słowo ?Google? to skrót, którego rozwinięcie w piśmie węzełkowym kipu brzmi "Goście Od Oglądania Gołych Lasek Explorerem". Zupełnym zbiegiem okoliczności brzmi ono po polsku bardzo podobnie, a mianowicie "Goście Od Oglądania Gołych Lasek Explorerem". Niniejsze rozwinięcie wzięło się od głównego zajęcia pracujących w Google (oraz w dowolnej innej firmie z dostępem do Internetu) informatyków.

Innym ciekawym rozwinięciem nazwy (czysto teoretyczna spekulacja) jest: "Grzesznicy Odnajdą Ogromnego Gniota Liżąc Eklerki"

Innowiercy zwani także Dziećmi Neostrady nie cierpią pytać wyroczni gdyż ta jest dla nich bardzo niemiła. Gdy tylko jakiś innowierca chce skorzystać z googli, ta w brzydki sposób odpowiada: se poszukaj lub dupa

TUTAJ ZROBIŁEM TO ZA CIEBIE WIEM ŻE PIERWSZY RAZ JEST BARDZO TRUDNY

@down

poszukaj może ''Fraps cracked'' lub ''GameCam cracked'' na torrentach roznych... ja Ci linków nie bede dawal do płóki sie nie nauczysz kożystać z Googli (czyt. ''Goście Od Oglądania Gołych Lasek Explorerem'')

+kam się

chłopaki :*

Opublikowano

@up

Myślisz, że nie szukałem? Zwykle te programy nie mają opcji nagrywania dźwięku lub trzeba mieć zarejestrowaną wersje (czyt. trzeba zapłacić).

Opublikowano

OdbytowyGrzyb po chuj te forum skoro mamy google?

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Przepraszam ale tak wszyscy mówią "google niegryza ITP" ale jak ktos np wpisuje i sprowadza to tu ??

Odbra wracając do sprawy :

Tez polecam fraps ale jak ci nienagrywa dzwięku to np włacz muzyke na głosnika podłacz SŁuchawki (z mikrofonem albo sam mikrofon) i przysun do głosnika i juz powino byc ok :) )