Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Expienie buffa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od kilku dni expie sobie buffkę. W v1 dobiłem jej 30 lvl. Poszedłem do v2 i biorąc spoty dobiłem jej tam tylko 40 lvl...

Niestety musiałem mieć kogoś w pt bo mam zbyt duży lv i nie założe party. Moje pytanko brzmi, gdzie expić tego buffa żeby dobić mu mniej więcej 60+

Co mógłbym kupić i co zrobić. Proszę o sugestie.

Opublikowano

Mógłbym tam napisać tyle, że tam proszą o całe eq itp. Mi chodzi tylko o lekkie sugestie bo sam pomysłów nie mam.

A przy okazji spytam czy jak mam wykupiony exp ring na wojowniku jesteśmy w pt to obojgu leci lepiej exp czy tylko mi?

I na odwrót jak wykupie jej to poleci obojgu czy tylko jej?

Opublikowano

Zależy jaki ty masz lvl - jeżeli +70 to dajesz do red lasu (zależy) od ekwipunku.

Na buffa kupuj ekwipunek na inteligencje, na tego woja przypakuj hp, kryt, i jakaś fajna broń do exp'a (najlepiej od 75 zatruty +25 srd).

Opublikowano

Wojownik 78 mental skille G. Jednak tyle co wróciłem do gry i moje eq poraża prostotą :P

Jedyne co do tej pory wyciągnąłem to 10k hp Boga +8 i trutke 16sr +6 tak więc ciężko.

Opublikowano

Wiec ja sie wypowiem idz do v2 wez ze soba tego buffa buffaj blogo + pomoc odbicie razi^^ wez szpony po 3 -4 grupki ale 1 zawsze nie dobita musi byc i wtedy bd ciagnol caly spot tym bardziej ze zanim sire zrespia to ty bedziesz zajety ok 2 dni wbijesz jej 20+ lwli ;d ja tam swojego buffa expilem mam ja 80 i git buff 79^^

Opublikowano

Exp ring, księga lidera i cisniesz do v2 ;) Mentalem ze skillami G powinienes dawac rade caly spot, jesli nie to po trochu ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...