Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] WarRock nie działa!

smokeweed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze że pisze ten temat jako pierwszy aby zapobiec jakimkolwiek innym tematom "Warrock mi nie działa!". Otóż stało się coś o czym Deweloperzy nie chcą nas poinformować, gra crashuje się na ekranie logowania i jeśli czytasz ten temat to wiec że nie jesteś indywidualnym przypadkiem :) Taka sytuacja jest u wszystkich. Administratorzy pracują nad rozwiązaniem tego problemu i proszą o cierpliwość, błąd powinien zostać rozwiązany na minutach / godzinach :)

Źródło: http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=177971

Opublikowano

Dzięki za info. Masz +

Mam nadzieje, że się wyrobią dosyć szybko bo wczoraj kupiłem aw50fna 7 dni i mi leci czas z niej. A teraz jeszcze chciałem aktywować katane.

@EDIT

PS. 50 post :D

fanboy19_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Mogliby nam to jakoś wynagrodzić ;/ Jakiś evencik albo coś w ten deseń ;D Ja prawie zawału dostałem. miesiąc temu warrock przestał mi działać i dopiero tydzień temu znów zaczął...

Opublikowano

A ja nie potrzebnie robiłem re-installa :D zal. akurat aktywowałem premke i 400g1...

snikersproject1.png
Opublikowano

Mi to się tylko hs trochę ładuje i nic się dalej nie dzieje. Może ktoś im się na servery włamał i coś rozwalił ( tak tylko głośno myślę :) )

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Osoby które są w grze nadal mogą grać, my nie możemy się zalogować :) Oni także nie będą mogli tego uczynić jeśli wyjdą z gry ;)

Opublikowano

Chłolercia no mi też nie działa. A już miałem pisać temat. I nie potrzebnie przeinstalowywałem 2 razy warrocka xD Dobrze że nie wydałem 800 g1 xD

iluminarix_8_1.png

ZBIERAM - !!!

Kto może zrobić mi fajną sygne niech mi napisze na PW pls xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...