Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Mozilla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z mozilla bo gdy ją wlączam w prawym górnym rogu nie ma opcji do zamknięcia zminimalizowania ani zmaksymalizowania zacina mi się i nic nie moge zrobic jedyne co, to ctrl alt delete. Mam windowsa 7 stało mi się to dzisiaj nie wiem czemu, nie wiem po czym. Nie chce sciagać opery lub czegoś innego bo strace wszystkie zakładki a tego nie chce ..... Prosze o pomoc

Opublikowano

reinstal albo normalnie zakładki potem importować do każdej dowolnej przeglądarki z ff

mozilla tworzy skrót do uruchamiania awaryjnego i z niego odpal wyłącza wszystkie addony co masz i sprawdz czy działa jak należy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano (edytowane)

Ale jak importować zakładki

Sorry może też głupie pytanie ale jak otworzyć ten skrót do uruchomienia awaryjnego?

Edytowane przez lotosek44
Opublikowano

normalnie w awaryjnym je zapisz do pliku html ( export do html ), a potem zaimportuj w innej przeglądarce

najlepiej to dodaj addon Xmark , wyeksportuje na serwer wszystkie zakładki potem w dowolnym momencie mozna je wgrać do dowolnej przeglądarki

jak odinstalujesz nie usunie plików konfiguracyjnych z profilu do puki nie zaznaczysz żeby to zrobić czyli nie ma sie o co bać

która masz mozille, jak awersja 3, 4 czy 5 ?

w razie problemów użyj programu : http://mozbackup.jasnapaka.com/

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Hmm jest ok bo się nie przycina ale jeszcze mam jedno pytanie czemu mi nie wyświetla x albo tego przycisku żeby zminimalizować? nawet jak otworze historie itp?

Opublikowano

o to pytaj autorów programu albo w microsofcie

czasem to problem ze skinem czasem z jakimś dodatkiem , najlepiej załozyć nowy profil albo skasować całkiem ręcznie stary

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if