Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robisz konto na email tej "ofairy". I na jej emaila przychodza wszystkie loginy z gier.

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

dziekuje ;* ; ]

MusialemNo - ale z kad mam wiedziec jakie ma haslo na poczte ?

Myslałem, że znasz hasło bo inaczej się nie da pozyskać loginów czy tam haseł do gier ze strony gf

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Pisz na wołaj, że wymienisz postać[ np. woj body 70 lvl za sure bm/wp/ninje dagger 50+ lvl] i rób tak, żeby koleś Ci podał e - maila, a później z innego konta pisz, że wymienisz inną postać [np. woj body 81 lvl za sure bm/wp/ninje daggera 45+] i zrób to tak, żeby koleś teraz Ci podał hasło do e - maila :) [na koniec rozmowy, przy obu wymianach pisz, że jednak się nie wymienisz, bo wolisz sobie jednak bodym pograć].

Opublikowano

heh ok thx ; ]

Mam jeszcze jedno pytanko do KamerModa czy musowo mieć 2010 metka ? czy moze działać na Cliencie 2008?

Chodzi o pla globala? to musi byc metek 2010

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...