Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MCGAME (WMMK) VPS [No-Hamaci] [No-WL]

0macias00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zna się ktoś na phpBBbyprzemo? Albo zna ktoś jakiś fajny styl minecraft bo żadnego nie moge znaleźć :(. bo buduję stronke servera i przydała by się pomoc.

Dzisiaj była cofka ponieważ znany wszystkim adax jakimś cudem wbił na server i rozwalił pół mapy.

Dzisiaj także nastąpi zmiana dedyka więc możliwe częste restarty i stop servera.

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Nie polecam serwera, nie dopracowany, nie ma zadnego info, gracz nie moze sie polapac.

Na dodatek przy spawnie napisz /warp hulajwoda do zjezdzalni, a tpuje do kamienia i padasz.

Opublikowano

mam 2 rzeczy do powidzenia

1: to nie ja pojebańcu rozwaliłem mape tylko Suchcio

2:Popieram ShadowLord server nie dopracowany nie polecam

i am hacker :D

Opublikowano

Direns zostałeś zbanowany za Dymanko w domu. Admin zapomniał powodu wpisać. Moge cie odbanować ale musisz uzywać prezerwatywy .

To mnie rozjebało

Opublikowano

Loool xDDD

To mnie rozjebało

Mnie tez :)

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano

Macias mam takie pytanie. Gram już dość długo pomagam ludziom (jak jest okazja). Jestem na serwerze ogarnięty ITP. Więc moje pytanie brzmi:

Mógłbym dostać opa ? bd. pomagał ludziom dawał działki i takie podobne. Odpisz na GG: 1916951 albo tu na forum.

Opublikowano

Już działa. Wyjechałem i server się w tym czasie crash'nął. Poszukuję kogoś kto zna się na serverach, zna się na obsłudze linuxa, ssh, robieniu stronek i kogoś kto gotów by był coś złożyć się na server do administracji. Najlepiej ktoś kto miał już kiedyś server na dedyku. Jak jest ktoś chętny poprowadzić ze mną server to pisać. Dam nawet dostęp do niektórych plików serverowych. Pisać posty albo pw.

Opublikowano

Uwaga organizuję przetarg na ratusz:

wymiary: działka po prawej koło spawna.

design: dowolny wybiorę najładniejszy.

nagroda: konto Vip na 1 tyg. i 100.000$ w grze.

projekty można robić albo na singlu albo w wyznaczonym do tego miejscu na serverze.

linki do projektów dawajcie na pw.

Opublikowano

Siema, jak już wiecie server prawdopodobnie padł. Nie martwcie się. Wszystkich graczy mcgame i nie tylko zapraszam na server iCraft.

Server jest świetny, miła atmosfera, pomocni admini itp.

Zapraszam!

Ip: 46.105.102.74:20012

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...