Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Dieta Cud - Bez Wysiłku i Głodzenia Się !

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tasiemiec Cię może zabić chłopie....

Jak może zabić go tasiemiec ?

Przez tą kanapke z szynką ? mięso jest upieczone więc jaja tasiemca tam nie przeżyją

A tasiemiec raczej od tak raczej się nie bieże

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Hunter, nie skłamałem... brak głodu - posiłki zróżnicowane i brak większego wysiłku.

Guten, w tym nie ma tasiemca żadnego, ale mówię co tasiemiec może zrobić jak go wpuścisz do swego ciała.

PS. Te posiłki są dla tych co będą robić tylko brzuszki wieczorem, jeśli uprawiasz sport, chodzisz na siłownie to posiłki zwiększasz.

Opublikowano

ja robię po tygodniu diety ok. 200 brzuszków dziennie bez żadnego wysiłku.

Jesli to Ty robisz daronian no to gratulacje brzuch masz pewnie ladnie wyrobiony jak bez odpoczynku 1 razowo bez zadyszki robisz 200 brzuszkow

A co do diety to jest OK tylko wlasnie przed tym lepiej isc do lekaza choc zwykle oni tez mocno przesadzaja i beda Ci kazac jesc cos innego co bez odpowiedniego wysilku nie poskutkuje

Bo inaczej zareaguje osoba ktora wazy 50kg. i inaczej osoba ktora wazy 100kg.

Jesli wprowadzimy radykalne zmiany w diecie organizm moze to przyjac nie zawsze dobrze i to sie moze zle skonczyc

Najlepiej na diete przechodzic etapami szczegolnie wtedy gdy nigdy nie stosowalismy jej

A ja polecam jesli nikt nie robil nic z swoim cialem ,dieta a chca schudnac poprostu prowadzic aktywny tryb zycia

0 slodkosci 0 tlustych rzeczy jesc duzo surowek,jorgurtow,grahamki, + np: jazda na roweze ,bieganie,brzuszki i schudniemy szybko ^^

P.S

jesli nam na tym szybko zalezy mozna tez kupic jakis spalac tluszczu lecz to najlepiej jesli juz pare mies. bedziemy na diecie + cwiczenia bo tak odrazu to tez nie za dobrze

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

po 10 latach wam się znudzi ta dieta...

ja bym nie wyżył...

sniadanie: jogurt + herbata

obiad: surówkat + herbata

kolacja: jogurt

Z CZEGO TU ORGANIZM MA SIĘ WYŻYWIĆ!?!??

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Ja mam lepiej.

Śniadanie 1 kromka chleba.

Obiad o 12.

Dalej nic...

Brzuszki robię 80 dziennie.

Wiem, że źle jem, ale teraz spróbuję z tą dietą. Tylko nienawidzę zielonej herbaty. Mogę ją zastąpić czerwoną? Aha jogutru też nie lubię, ale się przełamię.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano
Jakieś 30 minut po podwieczorku kładziemy się na lekko twardym łóżku i robimy brzuszki.

Brzuszki nie spalają tkanki mięśniowej. Polecam SFD.pl forum na którym doradzą Wam profesjonaliści.

;)

edit::

Ja mam lepiej.

Śniadanie 1 kromka chleba.

Obiad o 12.

Dalej nic...

Brzuszki robię 80 dziennie.

Wiem, że źle jem, ale teraz spróbuję z tą dietą. Tylko nienawidzę zielonej herbaty. Mogę ją zastąpić czerwoną? Aha jogutru też nie lubię, ale się przełamię.

Będzie wielki efekt jojo.

Opublikowano

Dieta opracowana razem z parą dietetyków - można ją wykonywać nawet w wieku dorastania.

To co ta dieta dla staruszków ??:P

Pamiętajmy, że prawidłowe tempo odchudzania wynosi 1 kilogram na tydzień

to z jakiejś str .

a tu 4-5 .

no ale kurwa jak ktoś chcesz szybko zrzucić 20 kg to kurwa w chuj czasu musi ...

a ja mam lepszy dla bogatych .

kupić rowerek do ćwiczeń , ćwiczyć ile tam można pić te jogurty itp , też szybko się schudnie ( chyba xDD )

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Mój kolega trzyma kilka miesięcy już. Zwiększa co jakiś czas posiłki, aż wróci do normalnego trybu i jak na razie efektu jo-jo nie widać.

Opublikowano

A co to kurwa jest ? Forum Fitnes ? -.^

Lepiej zamień kluseczki na figure laseczki ..

RMCF

Opublikowano
Dieta opracowana razem z parą dietetyków - można ją wykonywać nawet w wieku dorastania.

To fajnych masz kolegów.

Przy takim zasobie kalorycznym jaki dostarczy ci ta dieta po kilkunastu dniach będziesz się czuł ospale i w ogóle będzie ci ciężko cokolwiek zrobić.

Ponadto robiąc codziennie brzuszki i mając tak zarąbisty bilans kaloryczny spalisz swoje mięśnie (dosłownie).

Egzystuje trochę na SFD i za taką diete to by cię zjechali :X

Ponadto twój organizm po takiej diecie przejdzie w tryb oszczędnościowy i po powrocie do normalnego jedzenia przytyjesz bardzo szybko.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...