Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][24/7] ProGO [NO-WL] [Dedyk] [No Premium]

kijwoku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Servera nie polecam, gdy weszłem na niego od razu 7 kicków a potem ban. A gdy sie spytalem za co to admin powiedział ,,Spie****aj''. Lagi są i nie da rady na tym grać

Po kolej:

tiger= zabijanie graczy i kradzież eq... jesli zrozumiales to unbanned...

ZirokasPl= powyzywaj sobie jeszcze troche, pozabijaj wiecej graczy... pewnie a co...

Na serwie graja ogar ludzie... nie dzieciaki, które każdego killaja dla zdobycia drewnianego kilofa...

1-12036-560x95.png
Opublikowano

Nie polecam, ledwo wszedłem na serwer, nawet nie zdążyłem wpisać /register i dostałem bana bez podania powodu..

Opublikowano

Nieradze serwera zrobilem se normalny domek maly za miastem a tu mi pierdolą że mam zapłącic 5 zł działke miastem bez cuba żal serwera w miesice dramowa dobiero mi muwią jak zrobiłęm se chate NIEPOLECAM SERWERA ZA WSZYSTKO 5 ZŁ co miesiąc

gfcentergif-2.gif

WTF a to jak sie tu znalazło ?!

Opublikowano

Nie polecam serwera powód ? Za działkę co miesiac musimy płacic czynsz w wysokosci 5 zl. Serwer ciagle pełny, trudno wejsc.

Pozdro

test12w.png

Opublikowano

Nowa strona servera:

http://progo.cba.pl/index.php/

Boże widze ze jest coraz barwniej... 5 zł jest za cuba co miesiac w miescie, poniewaz zbieramy na nowa maszyne ze 100 slotami... a jak ty tylko uslyszales 5 zl co dla ciebie widac jest majatkien, to zawinales dupe i zwyzywales... pozdro

1-12036-560x95.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...