Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kbot licencja lub...

matios9998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zastanawiam się nad kupnem licencji od ruskich Kbota i mam pytania związane z tym.

Po pierwsze czy sam musze aktualizować Hboxy i czy ja wogóle będę musiał coś robić?

A po drugie czy ten bocik jest postawiony na jakimś prywatnym serwerze czy łączy się z serwerem gry?

Jest jeszcze jedna sprawa Szymon napisał o jakimś Qbocie żeby czekać moglibyście podać nie wiem jakąś datę wyjścia bota i czy wogóle będzie bo nie wiem czy czekać na darmowego np te 2 czy 3 dni.

Opublikowano

Nie kupuj od ruskich tylko wejdź na kbotik.com i masz tam kbot noGG za 20zł :>

1. Sam aktualizuje kbot

2. Raczej się łączy z serwerem gry...

A jeżeli chcesz wiedzieć o wyjściu Qbota to się go sam spytaj bo on nie zajmuje się raczej już Darkorbit tylko SAMP.

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Siema zastanawiam się nad kupnem licencji od ruskich Kbota i mam pytania związane z tym.

Po pierwsze czy sam musze aktualizować Hboxy i czy ja wogóle będę musiał coś robić?

A po drugie czy ten bocik jest postawiony na jakimś prywatnym serwerze czy łączy się z serwerem gry?

Jest jeszcze jedna sprawa Szymon napisał o jakimś Qbocie żeby czekać moglibyście podać nie wiem jakąś datę wyjścia bota i czy wogóle będzie bo nie wiem czy czekać na darmowego np te 2 czy 3 dni.

1. Sam aktualizuje przy wlaczeniu.

2. Laczy sie z serwerem gry.

QucikBot od szymonka wyjdzie jak znajdzie kogos kto bedzie HBoxy aktualizowal (2 osoby).

Opublikowano

Ja mam pytanko ile h zbieracie skrzynki na kbocie? czy jak puszcze na 12 h nic sie nie stanie?

Nic sie nie stanie.

Kiedys zanim ludzie KBoty nakupili to 10tys uri na godzine, teraz 6-8tys. na godzine :(

Opublikowano

Bo wprowadzili nowy system i kbot musi być bezpieczniejszy :>

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Nic sie nie stanie.

Kiedys zanim ludzie KBoty nakupili to 10tys uri na godzine, teraz 6-8tys. na godzine :(

hehe sam tego chciales ( tak zachwalales kbot'a:))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...