Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smuda vs Lenczyk ?

Smuda vs Lenczyk ?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto na trenera Polskiej reprezentacji?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Smuda nie jest trenerem z charakterem, chyba, że te śmieszne wypowiedzi w mediach i robienie z siebie pajaca to jego charakter.

Trenerem z specyficznych charakterem jest Mourinho. Lenczyk jest trenerem na jeden sezon, tzn. osiągnie coś, a w następnym sezonie go zwolnią za tragiczną postawę.

Osobiście polską piłkę zacząłbym leczyć od samego "źródła zła".

Opublikowano

Ostatnio widzialem sklad naszych do euro 2012 i powiem jedno:ŻENADA

Po chuj w naszej prezentacji blaszczykowski??On gowno robi,a jak chce byc szybszy to niech stnie wlosy.

A ten grzelczuk czy grzelczak to wgl,zero kondycji i zero czegokolwiek.

Ehh

sstwc.jpg

Opublikowano

Zamiast zmienić trenerów trzeba wziąć się za samą drużynę, bo jak sie na nich patrzy to się śmiać chce. Jarają się tym, że wygrali z 3-cim składem Argentyny.

Opublikowano

Zmienianie trenerów nic tu nie da, a wręcz pogorszy sytuacje. Smuda powoli zaczyna wybierać ten główny skład, może coś z tego będzie.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Zamiast zmienić trenerów trzeba wziąć się za samą drużynę, bo jak sie na nich patrzy to się śmiać chce. Jarają się tym, że wygrali z 3-cim składem Argentyny.

Sory ale nie mogę się z tobą zgodzić, bo to nie był 3 skład tylko kilku zawodników nie było z pierwszego składu. <_<

Opublikowano
Sory ale nie mogę się z tobą zgodzić, bo to nie był 3 skład tylko kilku zawodników nie było z pierwszego składu.

Masz rację! To był drugi skład i połowa trzeciego. To co Polacy prezentują momentami bywa śmieszne.

Opublikowano

Masz rację! To był drugi skład i połowa trzeciego. To co Polacy prezentują momentami bywa śmieszne.

Nie wiem jak Piłka Nożna może być naszym sportem narodowym. Kocham football ale to co Polska pokazuje to jest niemożliwe. To już wolałbym, żeby sportem narodowym była siatka albo ręczna. <_<

Opublikowano

Tak... A no jak nie patrzeć Polacy mieli sukcesu w latach 70 i 80, gdy to kadrę prowadził Kazimierz Górski, mam na półce stare mecze polaków, za czasów Górskiego, czasem chce się na to popatrzeć. Wygrana z Brazylią, NRD, ZSRR i Argentyną w pierwszych składach to nie lada trudność, teraz coś niemożliwego, wtedy coś wielkiego.

Tyle na temat polskiej piłki. Może dlatego to sport narodowy? :] Do tego nagonki w mediach i jest idealny sport dla narodu zatrudniającego przy budowie autostrad chińczyków.

Opublikowano

Tak... A no jak nie patrzeć Polacy mieli sukcesu w latach 70 i 80, gdy to kadrę prowadził Kazimierz Górski, mam na półce stare mecze polaków, za czasów Górskiego, czasem chce się na to popatrzeć. Wygrana z Brazylią, NRD, ZSRR i Argentyną w pierwszych składach to nie lada trudność, teraz coś niemożliwego, wtedy coś wielkiego.

Tyle na temat polskiej piłki. Może dlatego to sport narodowy? :] Do tego nagonki w mediach i jest idealny sport dla narodu zatrudniającego przy budowie autostrad chińczyków.

Możliwe, że dla tego. Uwielbiam czasem oglądać naszą reprezentacje z lat 70-80 jak z Brazylia wygrywali itp. Wtedy jeszcze Górnik Zabrze był niesamowity. :)