Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Ze Skanerami Online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mam problem ze skanerami online, tzn. zadna strona ze skanerem nie wczytuje sie (Nie odnaleziono adresu), jakies 2 miesiace temu wszystko ladnie chodzilo, mam zainstalowany flash player, shockwave player, jave, sterowniki, direct X, wszystko mam :P uzywam mozilla firefox 3.0.10, probowalem wchodzic na te skanery przez IE 7, nie dalo rezultatow, odblokowywalem tez w IE skrypty activeX i nic, do mozilli zainstalowalem wtyczke obslugujaca ActiveX czy cos takiego, i tez nie dziala, zapewne format pomoze, ale jest jakas mozliwosc zrobienia tego bez formata ? czy ktos ma podobny problem ?

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

bylo by milo jakbys dał jakis link do takowej strony :P

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

No all skanery online :P typu virustotal, jotti, mksvir, mialem gdzies na maxa dluga liste tych skanerow i zaden nie wchodzi :/ a koledze dzialaja all.

kurde pokickalo mi sie, zamiast edytowac to dalem new post.

Opublikowano

hmm 404? I tylko na stronach ze skanerami? :P sprobuj przez proxy, http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi...ustotal.com/pl/

hm ew. mozesz jeszcze zobaczyc czy to nie wina dns i ustawic sobie z opendns

208.67.220.220

208.67.222.222

a jak jeszcze nie ;P to jakiegos linuxa i z livecd obczaic :P

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Użyj opery zainstaluj nowego service packa nowego FrameNetworka (czy jak sie to pisze) przeinstaluj w razie czego mozille zainstaluj starsza przeskanuj kompa w poszukiwaniu syfów itd

Opublikowano

@UP

Program Internet Explorer nie może wyświetlić witryny sieci Web

Nie dziala na IE, i mozilli, pisalem w topicu.

@Wrotek

Linkusami sie nie bawie :P A przez te proxy wchodzi tyle ze nie moge skanwac, ale przyda sie do podgladania skanow.

Opublikowano

nuclear1985 tzn ze masz zwalone DNS'y. zmien sobie na opendns ktore Ci podałem.

Opublikowano
nuclear1985 tzn ze masz zwalone DNS'y. zmien sobie na opendns ktore Ci podałem.

zmienialem i nic nie daje :F O ile dobrze to robilem, tzn panel sterowania> pol. sieciowe> < tumoje polaczenie> >> Wlasciwosci > protokol tcp\ip> uzyj nast. adresow DNS> i wpisalem te co podales