Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem, otóż zacząłem grać w tę gre, zafascynowała mnie więc postanowiłem grać dalej, ale nawiasem, to moje pytanie .. czy jeśli wezmę poziom słabiak, można na nim grać do 30 poziomu, to od 30 poziomu będę

mógł zmienić poziom na trudniejszy, czy moja rozgrywka kończy się na 30 poziomie? i czy idzie jakoś zmienić ten poziom

Proszę o szybką odpowiedź, będą plusikowe!

WaldzioxD.png

Opublikowano

W grze są 4 poziomy trudności (które nazwałeś "stopniami").

Są to:

•  
  • Easy Mode (i jego idiotyczny Polski odpowiednik, ... wie po co dodany: Mięczak) Możesz wbić max 30lvl, masz najgorszą możliwą postać, praktycznie brak użytecznych skilli i nie możesz założyć 3/4 rodzajów eq.. Wybierany przez nooby i lajtów.

• Normal Mode (Słabiak...) Możesz wbić 60lvl, masz trochę lepszą od EM postaci, ale wciąż schodzisz na 1 hit.. Podobnie jak wyżej brak użytecznych skilli, mało statów i nie możesz założyć 1/2 dostępnych eq.. Na PL bezużyteczny = wybierany przez nooby i lajtów; na innych serwerach trzeba wbić na nim 40lvl żeby odblokować HM (więc tam trzeba mieć pierwszą postać NM i tam to ma sens. Tutaj nie...)

• Hard Mode (Mocarz..) Możesz wbić 60lvl, podstawowy tryb na serwerze PL, nie możesz założyć tylko eq Goddess (Bogini).. Nie jest tak dobra jak UM, ale można je porównywać. Jeśli nie masz ochoty wydawać kasy na kupowanie AP na conti, potrzebujesz wysokolevelowej postaci HM żeby zarabiać z dropa etc. Najlepiej zarabiające: Warek i Wyrocznia.

• Ultimate Mode (Heros) Najlepszy możliwy tryb gry, max lvl 60. Żeby ją odblokować potrzebujesz postaci HM 40lvl, możesz założyć każdy rodzaj eq, zwłaszcza 6 slotowe Goddessy (chociaż dostać się do nich na PL...) Masz najwięcej statów, najlepsze możliwe umiejętności. Zapytasz: Gdzie jest haczyk? Otóż jeśli Twoja postać w trybie UM padnie i nie zostanie podniesiona przez wyrocznię na min. 31lvl z skillem "Wskrzeszenie lv2", nie masz runy jednorazowego wskrzeszenia lub conti (umożliwia wskrzeszenie postaci bez utraty o utracenie jej przez określony czas, np. 3h, 7dni, 30dni), postać ginie i zostaje usunięta z serwera. Można ją przywrócić raz za darmo (piszesz ticketa) lub kupujesz Kamień odzyskania postaci. Ogółem, gra UM to droga zabawa, ale też daje największą frajdę.. Raid lajtów ścinany na Błyskawice, Turbulencje i KaBolca lv2 = bezcenny widok. :)

Jeśli zacząłeś grę innym trybem niż HM, usuń postać i nawet się nie oglądaj. Trybu gry nie można zmienić po stworzeniu postaci.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

XANAN ładnie to zrobiłeś ale !!! :)

Muszę dodać coś od siebie dla kolegi :D

www.Google.pl lub http://pl.shaiya.aeriagames.com/

Widzisz jakie 2 skarbnice wiedzy ale chociaż Xanan-owi dałeś pole do popisu i chłopak się spisał ;D