Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie może jakąś stronkę do tych nowych ubranek z 1.0.4 ?

Bo chcę zdobyć struj ninja a nie wiem skąd go zdobyć :(

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano (edytowane)

Macie może jakąś stronkę do tych nowych ubranek z 1.0.4 ?

Bo chcę zdobyć struj ninja a nie wiem skąd go zdobyć :(

Aby zdobyć strój ninja musisz poczekać na King Slime zabić go i dropnie jakaś część ninja seta

Liczę na Plusa jeśli pomogłem

Edytowane przez Majak

graphic.png

Opublikowano

Strój ninjy, możesz zdobyć zabijając King Slime, ma on 2000 punktów życia i pluje niebieskimi slimami, pojawił mi się on dopiero po pokonaniu Skeletrona.

Inne stroje, możesz zakupić u takiego dziadka, podobnego do Oldman'a, tylko że z kapeluszem. Są one trochę drogie, dlatego musisz mieć sporo złota (Gold Coin).

Opublikowano (edytowane)

Szkieleta już dawno zabiłem i nadal nie widze tego slima o którym mówcie

Gdzie go można spotkać ?

Edytowane przez Kneron

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Go nie można spotkać.

On musi się zespawnować, będzie ci pisało w lewym dolnym rogu, że King Slime został przywołany czy coś w tym stylu, oczywiście po angielsku.

Opublikowano

Aha ok thx wszystkim lecą + :)

Opublikowano

Jeszcze szybko zapytam się ile czeba na tego slima czekać bo szkieletora już dawno zabiłem ten nowy npc z ubraniami przyszedł ale tego króla slimów nie widać :(

Jeżeli to momoże zaraz po uptade 1.0.4 zrobiłem nową mapę

Opublikowano

Powiem Ci, że to jest chyba losowo. Ja zabiłem Skeletrona, poszedłem na obiad, przyszedłem, a on już czekał przy ścianie.

Czyli że jest jak metoryt nie wiadomo kiedy spadnie/przyjdzie

Opublikowano

Ok dzięki Temat można zamknąć

Opublikowano

Zamykam na prośbę autora.

P.S

Kneron nie doubluj postów! Użyj opcji "edytuj" ;)

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...