Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Was drażni w Dziewczynach?

wjatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok, wymieniam ;D :

- fochy

- tapeciary

- cykanie sobie co chwilę fotek

- zarozumiałość

- obrabianie innym dupy (obgadywanie)

18101299.png

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra wszystko , tylko niektore sa normalne ale malo takich lasek

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Mnie drażni też okres :P

Jak moja dziewczyna była wkurwiona to wiedziałem że ma miesiączke xD

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Opublikowano

Plus na start, za poruszenie tego jakże zajebiście trudnego tematu :>

Mam ostatnio zajebisty problem z dziewczyną, w chuj się martwię.

Staram się, ale jest inny chlopak co o nią walczy. Z tą tylko roznica, ze ja robie wszystko, a on w niczym jej nie pomaga i ona chyba woli jego :(

Ale zyczę Wam powodzenia. A mnie denerwuje właśnie to - wolą bardziej zjebanych od przyzwoitych.

Opublikowano

Mnie troche denerwuje to gdy one mówią "tak" a myśli "nie" i na odwrót ;/. Nie cierpie "wytapetowanych dziuń" które myślą że są ładne.

Ogólnie to z kobietą źle ale bez niej jeszcze gorzej :P

Pzdr ;)

Opublikowano

jebane udawanie kogoś kim nie są :(

pomagam w minecraft

;)

Pomagam dla przyjemności nie dla +

Dlatego Lepiej kliknij TU i pomóż głodnym :)

Bruno Mars nauczył mnie robić coś dla osoby którą kocham

Travis nauczył mnie być hojnym

Michael Jackson uczył mnie, aby zawsze kochać ludzi wokół mnie

The Script nauczył mnie, jak iść dalej.

Eminem nauczył mnie, że życie jest ciężkie ale trzeba brnąć dalej

Muzyka nuczy mnie jak żyć!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A przeliczyłem se tak na oko że na 200 dziewczyn przypadają 3 sexowne i mądrę ,a reszta to same idiotki które myślą że są fajne i Cię obgaduję za byle gówno....Walą se tego pudru na ryj tylko że 3/4 z nich to gówno daje bo i tak są zjebane...I teraz szukaj se w mojej miejscowości jakiejś normalnej dziewczyny do 15 lat ...To prawie nie możliwe.(Jak kogoś uraziłem przepraszam) ,ale musiałem to napisać.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

hahaha, ciekawy temat.

Ktoś tam napisał, że dziewczyny są niezaradne - gówno prawda, bez nich bardzo szybko byście zginęli :D

Denerwuje was brak cycków/ich rozmiar ? hahaha. "Lepiej się pieści coś, co się w rączce mieści"

Fochy ? Wiedzcie o tym, iż są kobiety, które dość boleśnie przeżywają menstruację co wiąże się z tym, że są bardzo nerwowe :) no ale miesiączka nie trwa wiecznie. Kobiety niestety są bardziej emocjonalne od mężczyzn i łatwo je urazić :P

Kilo tapety - one robią to dla Was ! Chcą się podobać, no ale często przesadzają :D

Kochajcie kobiety, bo większość jest tego warta :)

naapis.png

Opublikowano

puszczalskie kurwy ,zjebane komenty jak ktoś wcześniej pisał ,tapety akurat mnie nie drażnią ,ale wkurwia np. jak gada się z dziewczyną i wgle pokazuje jakies jebane oznaki ,ze o fajnie lubie cie ,moze bedzie cos wiecej ,a tu fap chlap i 10minut pozniej z innym gada :/

hersygna.png
Opublikowano

hahaha, ciekawy temat.

Ktoś tam napisał, że dziewczyny są niezaradne - gówno prawda, bez nich bardzo szybko byście zginęli :D

Denerwuje was brak cycków/ich rozmiar ? hahaha. "Lepiej się pieści coś, co się w rączce mieści"

Fochy ? Wiedzcie o tym, iż są kobiety, które dość boleśnie przeżywają menstruację co wiąże się z tym, że są bardzo nerwowe :) no ale miesiączka nie trwa wiecznie. Kobiety niestety są bardziej emocjonalne od mężczyzn i łatwo je urazić :P

Kilo tapety - one robią to dla Was ! Chcą się podobać, no ale często przesadzają :D

Wydaje mi się że w życiu dziewczyny nie miałeś ;)

Życie jest inne ; >

Opublikowano

Plastikowe kurwiszony... Oraz te ich pojebane komentarze np na nk. :: '' najs '' ''słiiitt focia '' lub inne pojebane texty.... Rozumiem dzieci no ale kurwa jak dziewczyny po 20 lat tak pisza to baniak zryty.

Co jeszcze hmm , dupodajki , szmaty za hajs , pojebane dziewice które maja zamiar tracic cnote po slubie co jest chore. No i tyle.

Nic dodać nic ująć :)

fb.com/myrodj

Opublikowano

hahaha, ciekawy temat.

Ktoś tam napisał, że dziewczyny są niezaradne - gówno prawda, bez nich bardzo szybko byście zginęli :D- Ciekawe.. :P

Denerwuje was brak cycków/ich rozmiar ? hahaha. "Lepiej się pieści coś, co się w rączce mieści" - Każdy woli co innego,ale lepiej naturalne niż silikon :P

- to po co zawracać głowę facetowi gdy ma się taki dzień ? :P

Kilo tapety - one robią to dla Was ! Chcą się podobać, no ale często przesadzają :D- ja np. wole naturalne dziewczyny,wtedy niema tego szoku na 2 dzień z rana

Mnie denerwuje to że teraz ciężko trafić na normalna dziewczynę niż jak 5 lat temu,miałem wtedy fajne koleżanki a teraz żałuje że się o nie,nie starałem xD

Zawsze było można pożartować na każdy temat,no po prostu normalne dziewczyny,które teraz były by uznane za dziwactwo..

Nie musiały mieć kg pudru na twarzy,i zachowywać się jak idiotki żeby je polubić czy też żeby się komuś przypodobać :)

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Mnie nic one są idealne. Ale akurat u mnie w klasie są spoko dla chłopaków, a między sobą to różnie.

sygna.jpg

Opublikowano
Wydaje mi się że w życiu dziewczyny nie miałeś

Życie jest inne ; >

jestem dziewczyna :D

- to po co zawracać głowę facetowi gdy ma się taki dzień ? :P
to Wy zawsze zawracacie nam głowę pierdołami ^^ poza tym, mając okres mamy siedzieć pare dni i z nikim nie rozmawiać, żeby przypadkowo was nie zdenerwować ? :D śmieszne
naapis.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...