Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War Rock Turniej

lusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój team wygrał i co jakieś promo teraz dostaniemy ??? i jak tamta drużyna zaczeła przegrywać to zaczeli gadać nie liczy się nie liczy ale jak by wygrywali to by na 100% tak nie gadali :)

a oto dowód

dowdw.png

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

Co ty tu pokazujesz ja nawet nie jestem z 1 ani z 4 druzyny starcie bylo 3v2 w tym uch4ch4ny tez nie jest z 1 ani z 4 druzyny wiec to nie bylo oficjalne stracie 1 oraz 4 druzyny ....

53981808b2521f3d.jpg
Opublikowano

no a podał room myślałem że jest szkoda :( :( no ale może na coś się załapię

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Ja was nie ogarniam no cóż moim celem było koniec warrocka a mam duzo promcodów to chcialem je rozdac. Nie umiecie się bawić i daje wam ostatnia szanse . Robimy 1 wojne do 3 wygranych w 9 rundach daje tu skład i musicie się do niego stosować!!

Derban: proscorp

corteez

lucyf

N.I.U: mom3k

m0rganiz3r

prospeed

Jak nie pasuje to papa promocody

Opublikowano

to ja się zapisuje

LVL 33 ratio 1.17

nick : kamo95xd

skeyp: radekszwecja1 jestem cały czas dostępny

Opublikowano

jeden wielki fake

...,,,;;;;::::;;;;,,,...,,,;;;::::;;;;,,,......,,,,,,;;;;;;::::::;;;;;;,,,,,,...... ":"}{::?>:"{{:? D.A.J. P.L.U.S.A. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...