Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Metin2 i wymagania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was, otóż mój komputer ma procesor Sempron 2800 (1.6 GHz), 512 ramu, grafika radeon 9550, ale po uruchomieniu 2 metinow i zalogowaniu sie na obu kontach zetnie kompa i pomaga tylko reset ;/ Czy dokupienie 1 GB ramu zalatwi sprawe ? ;>

taniec15.gif
Opublikowano

kup sobie z 3 gb ramu :) procek jakiś z 3gb 2 rdzeniowy starczy i ci wejdze z 5 metkow na 800x600 na na małych ustawieniach graficznych jeszcze sporo zależy od neta ja mam np 25 mg :) i odpalam 11 metków lajtowo z małymi lagami :)

a>
Opublikowano

Najlepiej wymien RAM'y na szybsze bo napewno masz te stare co kiedys byly. Karta graficzna tez nie jest dobra, ale powinien metek chodzic szybciej.

Opublikowano

kup sobie z 3 gb ramu :) procek jakiś z 3gb 2 rdzeniowy starczy i ci wejdze z 5 metkow na 800x600 na na małych ustawieniach graficznych jeszcze sporo zależy od neta ja mam np 25 mg :) i odpalam 11 metków lajtowo z małymi lagami :)

Czy Ty wiesz jakie było moje pytanie ? ;> bo coś mi się wydaje, że nie kumasz czaczy i nabijasz tylko posty ;)

Wnioskuję, że dokupienie 1 GB ramu moze pomoc, ale nie musi, więc nie oplaca się :P a zamiast dokupic 3gb ramu i procek 2rdzeniowy po 3ghz na kazdy rdzien to juz lepiej by bylo kupic calego kompa nowego ;] Temat do zamkniecia. ;)

taniec15.gif
Opublikowano

Ty lepiej zmień kompa. Procesor, za słaby. Ramu za mało. Innymi słowy, dokup ramy, zmień procka lub kup nowy komputera. Spróbuj na początku oczyścić komputer z zbędnych rzeczy i użyj też tego.

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Kup sobie 3kb ramu to powino załatwić problem.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Ehh autor tematu prosil o zamkniecie a G00D jakos sie obija.

Zeby spamu nie bylo:

Lepiej juz kupic za 800-1tys lepszego kompa :)

sstwc.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...