Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co zrobić, gdy bardzo długo włącza mi się crossfire ?

Gość patrykkos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Gdy włączam crossa bardzo długo ładuje mi się do czasu logowania oraz gdy chcę dołączyć do gry. Kiedy dam "join game" od czasu kliknięcia do czasu wejścia na room mija czasami nawet około 1-2 minut, o co chodzi ??? proszę o pomoc bądzie duży +

Opublikowano (edytowane)

AMD Athlon XP

Edytowane przez patrykkos
Opublikowano

Parametrów podawać nam nie musisz ;] Ja ci tylko podałem, co od czego zależy. Na lepszych komputerach i prockach CrossFire włącza się szybciej, na gorszych wolniej. Proste.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

NA dodatek mam tylko 512 MB RAM i płytę główną SOLTEKa ;D

Opublikowano

Ram masz bardzo mało, więc się nie dziw. Ogólnie szybkość włączania aplikacji zależy od procesora, ale pamięc Ram też gra istotną rolę, Dokup sobie 1GB ram.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Czyli gdy dokupie np: 512 MB RAMu może to wszystko trochę szybciej działać ? Wtedy będę miał 1 GB RAMu.

Opublikowano

Z tym ładowaniem to jest bardzo zmiennie, powiem Ci, że jest pora, kiedy przebiega to bardzo prędko, w dosłownie kilka sekund, tak jak i bywają momenty, które będą nas przez dłuższy czas prześladować dłuższym i uporczywym ładowaniem. Przynajmniej ja mam w tej chwili taki przypadek, dosłownie kilka dni wcześniej przechodziłem sobie z gry do gry bardzo swobodnie, a ostatnio czas oczekiwania na to wyraźnie się zwiększył.. Tak jak powiedział Michał, bywa, że również często znaczącą rolę odgrywa nowy patch w Crossfire. Po nim właśnie nieraz widać zmiany przy otwieraniu się gry, czy przy przechodzeniu z rooma na room itd

5381235_2_1.png

postremus.png

Opublikowano

Zależy od pory i zlagowaniu CrossFire.

To samo jest z Metinem2 US od Z8Games. Przy z8games tak jest. Mają bardzo przeciążone serwery, ale polecam dokupić 1gb ramu. Nie jest to drogie. Albo odkurz w środku komputer. Kurz może ci blokować wentylator i komp wolniej działa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...