Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nie stać się płaczką

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo KS to mimo wszystko nie jest dobra rzecz, zwlaszcza w early. W tf niech se zbaija kto chce, tam trzeba zadac jak najwiecej dmg, ale gdy mid czy jungler gankuje bota i ad carry (ktory w early ma gowno dmg) dostaje tylko asysty a nie kille to ma straszne tyly. Do tego jak taki mid ma 20 fragow a reszta teamu ma 2-3, gdy padnie mid to automatycznie tf przegrany bo reszta nie ma itemow.

Jak wpadnie ks to swiat sie nie zawali, ale nalezy dzielic kille, zwlaszcza te 100% kille.

Opublikowano

Co do ksów to nie wiem gdzie wy gracie, ale ja na nordicu od 3 miechów jak gram katą to z shunpo non stop ksuje i nikt się nie pluje do mnie, takie sytuacje "ks noob" etc. to miałem z 8 miechów temu jak 30 lvl wbijałem.

Opublikowano

Kasha mi chodziło o to że ktoś specjalnie czeka na moment ks.. a 2 osoba jest coraz bardziej słaba i nic nie może zrobić a walki drużynowe to co innego wtedy nie patrze na ks. ale jak ktoś bezczelnie widzi jak się męczysz wygrywasz i czeka aż ma np. przeciwnik 5% hp i dobija to , to się nazywa ku*restwo jednym słowem , moje zdanie. a tak w normalnej walce to , olewam to;P , raz trafiłem na takiego jednego grał jaxem i gnojek siedział całą walke np. 2vs2 się biją a jax siedzi w krzakach i myślisz po co? przy końcu hp było tylko widać jak jax wyskakuje Q na kogoś i dobija :) to samo z blue buffem i innymi ;) żeby zabrać magowi blue buffa to już kompletny noob ;D.

edit: z jaxem to było dawno i oczywiście w walkach normalnych padał jak ... :) zwykły dobijacz i noob , zero technik itd.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Kasha mi chodziło o to że ktoś specjalnie czeka na moment ks.. a 2 osoba jest coraz bardziej słaba i nic nie może zrobić a walki drużynowe to co innego wtedy nie patrze na ks. ale jak ktoś bezczelnie widzi jak się męczysz wygrywasz i czeka aż ma np. przeciwnik 5% hp i dobija to , to się nazywa ku*restwo jednym słowem , moje zdanie. a tak w normalnej walce to , olewam to;P , raz trafiłem na takiego jednego grał jaxem i gnojek siedział całą walke np. 2vs2 się biją a jax siedzi w krzakach i myślisz po co? przy końcu hp było tylko widać jak jax wyskakuje Q na kogoś i dobija :) to samo z blue buffem i innymi ;) żeby zabrać magowi blue buffa to już kompletny noob ;D.

edit: z jaxem to było dawno i oczywiście w walkach normalnych padał jak ... :) zwykły dobijacz i noob , zero technik itd.

Nawet jesli dobijal specjalnie to lepiej. Lepsze 400-500 golda niz 300 ?

Lepsze?

Odpowiedz sobie na to pytanie.

Opublikowano

Nawet jesli dobijal specjalnie to lepiej. Lepsze 400-500 golda niz 300 ?

Lepsze?

Odpowiedz sobie na to pytanie.

Dla mnie to tak czy siak kur*wskie zachowanie :) zamiast pomóc to dobić... to nie jest gracz tylko noob.

Albo lepiej jak obejdzie wroga od tyłu u wskoczy a nie siedzieć w krzakach i czekać aż ktoś ma mało hp.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Bardzo dobrze to ująłeś.. Nie znoszę takich polaczków i innych noobków.. np. Shen z mojego teamu rzuca się sam na 5 i gdy padnie pisze "noob team" etc. albo gdy on padnie to od razu kogoś wina :)

Jeśli chcesz być kimś to szanuj przeciwnika i swój team.. jeśli masz nooba w teamie to nie pisz do niego "omg noob" etc. tylko wytłumacz mu, że ma np. zły build czy coś tam.

Jeśli failujesz lub przez Ciebie padnie twój team to nie pisz "omg noob team" tylko "sry, my bad" lub coś w tym stylu.

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...