Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Serwer typu AnimeMT2 Tiveria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! :D

Szukam serwera hard typu AnimeMT2 Tiveria bez żadnych nowych map zwykłe stali i bez epików mogą być hwangi.

P.S Nie wymieniać AvalonMT2

xxx

Opublikowano

hmm.... Nie będzie łatwo ci pomóc no ale cóż Okey

1. Serwer jaki polecam to Nevrast Bardzo Hard na ale cóż Są nowe mapy ale słuchaj Serwer stoi już z 2 miesiące i jakoś tylko 1 osoba tam doszła a jest nią sam gm ! ale naprawdę Polecam ! Przenieś Mnie na stronę Nevrast.pl

2.Następny To x-world ! właśnie jak tam grałem to nic nowego nie było ani broni ani zbroi ani map Luknij tam ! Przenieś Mnie Na Stronę metin2.x-world.pl

3.Trzecim Serwerem Jest Yitian 2 Może i są nowe Zbroje i bronie ale no cóż także leciutki hardzik no ale POLECAM Przenieś Mnie Na Stronę Yitian2.pl

Musze Polecić ci także Serwer Mexilia Na Którym Gram ! Przenieś mnie Na Stronę mexilia.pl

DAJ - Albo GO KOCHASZ anty_bieber.jpg

Opublikowano (edytowane)

A ten Draenor kiedy wyszedl? Macie jakis taki medium lub hard ktory wyszedl max 2 miechy temu?

Zagralbym na tym Draenor ale straszne lagi ;x . Nie moge sie zalogowac xD

Edytowane przez Czastek
Opublikowano

właśnie nie chodzi mi o takie serwery z mapami nowymi i epikami... Nie DragonMT2 napewno nie.. Na EliteMt2 miałem 108 ale nudaa... no nic bd grał na tiveri ;d

xxx

Opublikowano (edytowane)

Draenor wyszedł 1 miech temu jeśli się nie myle. Fajny typowy HARDZIK jedyny w swojim rodzaju.

Bardzo polecam i zapraszam na strone www.draenor.pl

Piszcie na PW to możemy pograć razem i założyć gildie MpcPlayer.

Edytowane przez DragonDhe III

100 [\/]

200 [\/]

300 [X]

400 [X]

500 [X]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...