Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pluginu anty x-ray

StefanMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam własny server minecrafta i potrzebuję nazwę pluginu Anty x-ray który powoduje: że na wejściu na server jeżeli gracz ma x-raya to automatycznie mu spamuje na czacie Hello guy's i using X-ray. lub coś w tym stylu i ciągle jak -potem już gracz sam pisze to ma obok nicku range X-ray. z góry dziękuję za pomoc polecą +/-

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

Spróbuj z AntiHack

http://forums.bukkit.org/threads/fix-sec-antihack-v1-9-blocks-bugs-cheats-and-hacks-818.9238/

Nie daje skanu, bo to jest tylko LINK do listy pluginów.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

nie nie pomoże. to miało jakąś nazwe tylko nie pamiętam jaką bo AntyXray mam wgrany ale on zamienia surowce na stone i jak są oświetlone dopiero się pojawiają więc x-ray'owcom i tak pokazuje surowce oświetlone np. przy lawie a z graczam to troche ma opóźnienie ten anty x ray i wykopiesz jeden redstone i troche dłużej niż 1 sec i dopiero ci pokazuje czy jest nastepny redstone czy nie co jest troche uciążliwe dla graczy

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Gość _Shadowlord
Opublikowano

http://forums.bukkit.org/threads/sec-antixray-v0-6-9-protecting-ore-from-xray-mod-and-transparent-texturepacks-766.12527/

Zobacz w tym.

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Ale każdy gracz ma taką rangę przed nickiem X-RAY?

Opublikowano

nie każdy tylko ci co mają x-raya ten anty x-ray wykrywa x-raya i jeżeli koleś wbije z x-rayem to razem z wbiciem zaspamuje z 5 razy napisze automatycznie na czacie takjakby on napisał hello guy's i using x-ray. i gracz razem z dzięki pluginowi Permission który daje rangi gracz ma range automatycznie x-ray zamiast range gracz

@refresh

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

dokładnie mordek np. opiszę sytuacje: Klient instaluje sobie x-raya widzi surki i chce wbić na MineMania. wbija i dzięki pluginowi automatycznie tak jakby on pisze 5 zdań takich samych: Hello guy's i using x-ray i gdy mu zaspamuje może grać dalej ale gdy coś napisze na czasie zamiast z prawej range gracz będzie mieć range X-ray

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

To chyba zwyczajny anti xray pomoże, jeżeli chodzi ci o:

Wchodzi sobie n000bek z xrayem na server i automatycznie pisze mu coś tam po angielsku 5 razy. Następnie pisze "Hahahaha znalazłem diament a dopiero zaczolem grac" to mu pisze

[X-ray]N00bek:Hahahaha znalazłem diament a dopiero zaczolem grac

zamiast

[gracz]n00bek:Hahahaha znalazłem diament a dopiero zaczolem grac

Jak tak to chyba zwykły X-ray anti hack pomoże, ale nie mam pewności, ponieważ jeszcze u mnie nikt z x rayem nie wlazł

Opublikowano

nie to nie zadziała bo juz mam anty x-raya i inaczej działa i jak chcesz to sciągne x-raya i wbije i zobaczymy jakiego ty masz i jak działa ok? tylko podaj ip czy coś i miłoby było jakbyś miał ts3

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...