Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrimeriaMT2 [PL][Dedyk]

GatUuPrimeria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja fajna...

Chociaż tak jak napisał PlumPer...można by było zwiększyć ilość tych pelerynek, ros itd.

• Odpowiedzi 241
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To prawda dajcie większe ilości fasolek , rad , egzo ,kamieni duchowych, ros ,pelerynek, bonów oraz ich zmian - będzie wygodniej, ewentualnie żeby można łączyć to w eq.

Opublikowano

ITEMY SĄ ZWIĘKSZONE TYLKO SCREENY HANDLARZY SA SPRZED EDYTOWANAI I ALL JEST TAK JAK NALEZY

A CO DO CEN LUDZIE JUZ PLACZECIE ZE ZA MALO YANG A SKAD WIECIE ILE YANG BD LECIALO Z MOBOW NA v2?

Opublikowano

O moj boshe czy wy mozecie zaczac oceniac server po wbiciu na niego?? czy musicie zawsze jape drzec bo na ss to a na ss tamto..

ludzie nie wbiliscie a juz problemy.. Mozecie expic bez ros.. robicie buffka i tez sie da grac..

@lolczun to sa chyba jakies neandertalskie malpy a nie ludzie...

Opublikowano

Nie kazdy ma neta 25mb/s żeby pobierać 200mb lunchera w kilka sekund... Np. mi zajmuje to 1h... więc oceniam serwer po prezentacji a nie najpierw pobieram okazuje się że syf i godzina w dupe pozdro

Opublikowano

Nie kazdy ma neta 25mb/s żeby pobierać 200mb lunchera w kilka sekund... Np. mi zajmuje to 1h... więc oceniam serwer po prezentacji a nie najpierw pobieram okazuje się że syf i godzina w dupe pozdro

On ma racje . Wystawcie link do klienta pare godzin wcześniej przed resetem .

playhard.gif

Zbieram minusy

Opublikowano

ktoś aktywuje mi moje konto... bo piszę ze konto jest zablokowane. ..

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

O moj boshe czy wy mozecie zaczac oceniac server po wbiciu na niego?? czy musicie zawsze jape drzec bo na ss to a na ss tamto..

ludzie nie wbiliscie a juz problemy.. Mozecie expic bez ros.. robicie buffka i tez sie da grac..

@lolczun to sa chyba jakies neandertalskie malpy a nie ludzie...

nie placz kurwa...

sa ssy biore przyklady z ssow ,ze to mi sie np nie podoba...

dopiero kolega na gg mi napisal ,ze sa po 100 szt

@topic

polecam wrzucic na multiupload i launchera i clienta ,bo na mega limity szybko sie wlaczaja. mimo to czekam na serwer... pozdrawiam

hersygna.png
Opublikowano

co zrobiliscie ze możecie wejśc na konto bo mi caly czas pisze konto zablokowane chociaż byłem nawet na emailu ;/

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

tylko ze ja zadnego linka aktywacyjnego nie dostalem.... dostalem normalna wiadomosc o rejestracji ale zadnego linka niema aktywacyjnego

Opublikowano

czy tylko mi sie wyswietla " konto zablokowane"?

@widze ze nie a konta nie ma jak aktywowac bo zamaist link aktywacyjni przyslali mi moje passy i nic pozatym..:/ ehh

musza cos wykombinowac

Opublikowano

AKTUALNIE JEST MALY PROBLEM.

Nie ma gma ktory ma wrzucic klienta wywialo go gdzies chyba w kosciele to musicie jeszcze pcczekac.

PS> nie zakladajcie kont.

ALL konta i tak zostana Usuniete.

Ponowna rejestracja bd mozliwa dopiero okolo 15 wtedy tez zostanie usunieta opcja aktywacji konta.

Opublikowano

Ściągnąlem lunchera, wypakowałem (podmieniłem itp) do zpatchowanego metin2011 i wyskakuje error że brak locale cos tam, jak patchuje jeszcze raz i włączam primere to znowu error że złe pliki są i żeby pobrać jeszcze raz.

Może mi ktoś pomóc?? na innych serwerach jak tak robiłem to dzialało teraz coś sie chujczy...

Opublikowano

Ściągnąlem lunchera, wypakowałem (podmieniłem itp) do zpatchowanego metin2011 i wyskakuje error że brak locale cos tam, jak patchuje jeszcze raz i włączam primere to znowu error że złe pliki są i żeby pobrać jeszcze raz.

Może mi ktoś pomóc?? na innych serwerach jak tak robiłem to dzialało teraz coś sie chujczy...

nie podmieniaj plikow locale.. ja tak samo mialem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...